9 συμπεριφορές που έχει ένας άντρας όταν θέλει να είστε για πάντα μαζί

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα που ενδιαφέρεται απλά για εσάς και σε έναν άντρα που θέλει να είστε για πάντα μαζί.

Η διαφορά βρίσκεται στις πράξεις. Ένας άντρας μπορεί να μην είναι καλός στα γλυκά λόγια αλλά οι πράξεις του να λένε πολλά για τις προθέσεις του.

Αν είναι έτοιμος να αφιερώσει την ζωή του σε εσάς θα έχει κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές που «προδίδουν» ότι βλέπει το μέλλον του στο πλευρό σας. Όσοι μπορούν να «διαβάσουν» πίσω από τις λέξεις τότε αυτές οι συμπεριφορές είναι ξεκάθαρα σημάδια της μακροχρόνιας αφοσίωσης ενός άντρα.

Παρακάτω θα διαβάσετε 9 συμπεριφορές που έχει ένας άντρας όταν θέλει να περάσει την ζωή του μαζί σας.

9 συμπεριφορές που έχει ένας άντρας όταν θέλει να είστε για πάντα μαζί

  • Σας συμπεριλαμβάνει στα μακροπρόθεσμα σχέδια του
  • Σας κάνει να νιώθετε ότι σας αγαπάει χωρίς να το λέει
  • Σας συστήνει στον στενό του κύκλο
  • Σέβεται και εκτιμά τις απόψεις σας
  • Υποστηρίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας
  • Είναι εκεί για εσάς σε δύσκολες στιγμές
  • Εκτιμά τις ιδιορρυθμίες και τις ατέλειες σας
  • Επικοινωνεί ανοιχτά μαζί σας
  • Είστε η προτεραιότητά του

Σας συμπεριλαμβάνει στα μακροπρόθεσμα σχέδια του

Το να σχεδιάζει κάποιος το μέλλον του δεν είναι μικρή υπόθεση. Μπορεί να σας δείξει πώς αντιλαμβάνεται ένας άντρας την σχέση του μαζί σας. Όταν ένας άντρας αρχίζει να συζητά μακροπρόθεσμα σχέδια και σας συμπεριλαμβάνει σε αυτά, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να είναι μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να μιλάει για τα επαγγελματικά σχέδια του την επόμενη πενταετία ή για τον σκύλο που θέλει να αποκτήσει και ζητάει την γνώμη σας. Αυτό δείχνει ότι εκτιμά την άποψη σας και θέλει να γνωρίζει ότι είστε στο πλευρό του σε αυτές τις αποφάσεις.

Σας κάνει να νιώθετε ότι σας αγαπάει χωρίς να το λέει

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πράξεις μπορούν να δείξουν πολλά περισσότερα από τις λέξεις. Αυτό ισχύει ακόμη πιο πολύ στις σχέσεις. Ένας άντρας που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί σας θα φροντίσει να νιώθετε ότι σας αγαπάει. Ακόμη και αν δεν λέει συχνά «σ’ αγαπώ» σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε την αγάπη του. Μπορεί αυτό να φαίνεται σε μικρά πράγματα που κάνει και δείχνουν ότι έχετε την φροντίδα και την προσοχή του.

Για παράδειγμα μπορεί να σας βλέπει ότι έχετε μεγάλο άγχος για την δουλειά σας. Έτσι αποφασίζει να κάνει μικρές δουλειές στο σπίτι για να σας αφαιρέσει βάρος από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Μπορεί να μην πείτε τίποτα για τα προβλήματα σας αλλά να βλέπετε ότι εκείνος σας καταλαβαίνει και προσπαθεί να βοηθήσει με τον τρόπο του.

Δεν πρόκειται για μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης αλλά για συνεπείς, καθημερινές ενέργειες που δείχνουν τη δέσμευσή και τη φροντίδα του. Αυτό είναι σημάδι ότι ένας άντρας είναι έτοιμος να περάσει τη ζωή του μαζί σας.

Σας συστήνει στον στενό του κύκλο

Όταν ένας άντρας σας βλέπει σοβαρά θέλει να γίνετε μέρος του προσωπικού κόσμου του. Έτσι θα δείτε ότι ξεκινάει να σας γνωρίζει στον στενό κύκλο των φίλων του και την οικογένεια του. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα που υποδηλώνει τη δέσμευση του στην σχέση σας. Σημαίνει ότι είναι περήφανος που σας έχει στη ζωή του και θέλει να σας γνωρίσουν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όταν είμαστε ερωτευμένοι, θέλουμε να εντάξουμε τον σύντροφό μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μας σχέσεων. Είναι ένας τρόπος να δείξουμε ότι τον θεωρούμε μόνιμο μέλος στην ζωή μας.

Σέβεται και εκτιμά τις απόψεις σας

Ένας άντρας που είναι έτοιμος να περάσει την ζωή του μαζί σας όχι μόνο θα ακούσει τις σκέψεις και τις ιδέες σας αλλά θα τις σέβεται και θα τις εκτιμά. Σε μια σχέση, είναι σημαντικό και οι δύο σύντροφοι να αισθάνονται ότι ακούγονται οι απόψεις τους και ότι γίνονται κατανοητοί.

Δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνεί πάντα με τις απόψεις σας. Περισσότερο έχει να κάνει με την καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος όπου κάθε σύντροφος νιώθει ότι μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα.

Έτσι εάν ζητάει την γνώμη σας για μεγάλα ή μικρά θέματα, θέλει την συμβουλή σας και αφιερώνει χρόνο για να κατανοήσει την άποψή σας, αυτά είναι σημάδια ότι έχει έναν μεγάλο σεβασμό για εσάς. Δείχνει ότι σας βλέπει ως ισότιμο συνεργάτη και ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας.

Υποστηρίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας

Όλοι έχουμε προσωπικά όνειρα και επαγγελματικές φιλοδοξίες που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Όταν ένας άντρας θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί σας, δεν θα γνωρίζει απλώς αυτές τις φιλοδοξίες, αλλά θα σας υποστηρίξει ενεργά για να τις πετύχετε.

Μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη σε δύσκολες στιγμές ή να σας παρέχει βοήθεια όταν χρειάζεστε. Δεσμεύεται να σας βοηθήσει στην προσωπική σας ανάπτυξη. Είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος που πιστεύει στις δυνατότητές σας, γιορτάζει τις επιτυχίες σας και σας στηρίζει όταν υπάρχουν δυσκολίες.

Είναι εκεί για εσάς σε δύσκολες στιγμές

Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και όταν είσαι σε μια σχέση, αυτές οι στιγμές γίνονται μέρος της κοινής ζωής του ζευγαριού. Όταν ένας άντρας είναι έτοιμος να περάσει την ζωή του μαζί σας, δεν θα είναι εκεί μόνο για τις καλές στιγμές. Θα είναι έτοιμος να μοιραστεί τις δυσκολίες.

Είτε πρόκειται για μια προσωπική δυσκολία, ένα θέμα υγείας ή μια αγχωτική μέρα στη δουλειά, η προθυμία του να προσφέρει την υποστήριξη του δείχνει την μεγάλη φροντίδα του σε εσάς. Εάν μείνει δίπλα σας σε δύσκολες στιγμές και γίνει ένας ώμος για να στηριχθείτε τότε δεν μιλάμε απλά για έρωτα. Είναι η απόδειξη της δέσμευσής του και του βάθους των συναισθημάτων του για εσάς.

Εκτιμά τις ιδιορρυθμίες και τις ατέλειες σας

Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητες και τα ελαττώματά μας. Όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά να περάσει την ζωή του μαζί σας δεν ανέχεται απλώς αυτές τις ιδιορρυθμίες και τις ατέλειες αλλά τις εκτιμά πραγματικά. Για παράδειγμα μπορεί να σας αρέσει μία περίεργη ντίσκο μουσική. Αντί να σας θεωρήσει περίεργη βλέπετε ότι ο σύντροφος σας φτιάχνει λίστες μουσικής με ντίσκο μουσική για να ακούτε στο αυτοκίνητο όταν ταξιδεύετε.

Δεν παραβλέπει λοιπόν τις ατέλειες και τις ιδιορρυθμίες σας. Τις εκτιμά ως μέρος αυτού που σας κάνει μοναδικά άτομα. Αυτή η μεγάλη αποδοχή του δείχνει πολλά και για τις προθέσεις του. Σας αγαπάει γι’ αυτό που είστε και έχει δεσμευθεί μακροπρόθεσμα απέναντι σας.

Επικοινωνεί ανοιχτά μαζί σας

Η επικοινωνία είναι το θεμέλιο κάθε υγιούς σχέσης. Όταν ένας άντρας θέλει να περάσει την ζωή του μαζί σας, θα επικοινωνεί ανοιχτά και ειλικρινά μαζί σας. Δεν θα διστάζει να συζητήσει τα συναισθήματα, τις σκέψεις ή τις ανησυχίες του. Θα μιλήσει για πράγματα που έχουν σημασία, ακόμα κι αν είναι δύσκολα ή άβολα. Κατανοεί την αξία της διαφάνειας και της ειλικρίνειας στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και μακροπρόθεσμης σχέσης.

Αυτή η ανοιχτή επικοινωνία επεκτείνεται σε μελλοντικά σχέδια, ζητήματα σχέσεων, προσωπικούς φόβους και όνειρα. Αν πραγματικά μοιράζεται αυτές τις πτυχές της ζωής του μαζί σας, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι σας βλέπει ως σημαντικό μέρος του μέλλοντός του.

Είστε η προτεραιότητά του

Ένας άντρας που θέλει να περάσει την ζωή του μαζί σας θα σας κάνει προτεραιότητα του. Θα επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στη σχέση σας. Θα είναι πάντα εκεί για εσάς προκειμένου να αισθάνεστε ότι σας εκτιμάει και σας αγαπάει.

Οι ενέργειές του, μικρές ή μεγάλες, θα δείχνουν σταθερά ότι είστε το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή του. Θα κάνει θυσίες. Θα αλλάξει τα σχέδια του και πάντα θα σκέφτεται πώς θα σας επηρεάζουν οι αποφάσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσει τις πλευρές της ζωής του, όπως τα χόμπι του. Σημαίνει ότι έχετε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και στο μυαλό του και επηρεάζετε τις επιλογές και τις πράξεις του.

Να θυμάστε

Όλες αυτές οι συμπεριφορές έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Ο σύντροφος σας σας αγαπάει και φροντίζει να σας το δείχνει με πράξεις. Αυτή η αγάπη μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια. Ο άντρας αυτός δείχνει ότι θέλει να μοιραστεί την ζωή του μαζί σας. Θέλει να είστε ισότιμοι στην σχέση και σας λαμβάνει υπόψη στα μακροπρόθεσμα σχέδια του. Να θυμάστε, όμως, ότι οι σχέσεις χρειάζονται φροντίδα. Όταν πιστεύετε ότι έχετε βρει τον κατάλληλο άντρα για να περάσετε την ζωή σας μαζί του θα πρέπει και εσείς να έχετε τις παραπάνω συμπεριφορές. Να αγαπάτε και να καλλιεργείτε την σχέση σας μαζί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ