Επική ατάκα του Big Σόφο στον Πρίντεζη – «Ρε φίλε…» – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης. Στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Βελιγραδίου, ο αρχηγός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του και στο τι διαφορετικό έχει φέτος η ομάδα.

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο για μένα και τον σύλλογο να βρισκόμαστε εδώ, στο Final 4. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν, δεν είχαμε εξ αρχής ως στόχο ότι θα πάμε στο Final 4. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε και να φτάσουμε ως εδώ, κάτι που κάναμε. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος, που μαζί με τους συμπαίκτες μου, είμαι εδώ, σε ακόμη ένα Final 4».

Για τις τέσσερις νίκες του Ολυμπιακού σε ημιτελικούς στα Final 4 της Euroleague, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε πως «κάποιες φορές συνηθίζουμε να μιλάμε για τις παλιές συμμετοχές. Οι παίκτες όμως ξέρουν πόσο σκληρά έχουν δουλέψει για να φέρουν την ομάδα εδώ. Είμαι τυχερός γιατί έχουμε κι άλλα παιδιά στην ομάδα που έχουν την σχετική εμπειρία, οπότε μπορούμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές στους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος όμως πως όλοι ξέρουν τον δρόμο και θα κάνουν το καλύτερο».

Για το τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού εν συγκρίσει με τις προηγούμενες: «Κάθε Final 4 είναι διαφορετικό. Όσες φορές κι αν έχεις πάει, το δημιουργικό άγχος παραμένει το ίδιο, για να καταφέρεις τον στόχο σου. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να τα καταφέρεις. Ο πρώτος έγινε το 2009, με πολύ μεγάλο προϋπολογισμό. Ο δεύτερος έγινε το 2012 και το 2013 με μια νεανική ομάδα. Ο τρίτος είναι αυτός που έχουμε τώρα, ένα μείγμα παλιών με νέους και άπειρους από τέτοια παιχνίδια αθλητές. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν».

Γιώργος Πρίντεζης

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξη Τύπου, o Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται στο Βελιγράδι. Μιλώντας στο gazzetta, o αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι «μπασκετικά δεν βαδίζω και την πρώτη μου νεότητα, αλλά σαν άνθρωπος νέος είμαι, όποτε χαίρομαι. Το 20 χρόνια δεν ακούγεται στα αυτιά μου πολύ εύηχο, αλλά είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι με τον Ολυμπιακό σε άλλο ένα Final 4»

Σε εκείνο το σημείο “επενέβη” ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, κάνοντας πλάκα στον πρώην συμπαίκτη του: «Πάντα πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα πάει Final 4. Nα σου κάνω μια ερώτηση φίλε; Δεν έχεις άσπρη τρίχα. Τα βάφεις;» είπε ο Big Σόφο, με τον Γιώργο Πρίντεζη να απαντάει γελώντας «όχι δεν τα βάφω».

Ο Big Σόφο συνηθίζει να πειράζει τους πρώην συμπαίκτες τους. Πριν από μερικές εβδομάδες, στο στόχαστρό του είχε μπει και πάλι ο Γιώργος Πρίντεζης. Μετά το Game 1 με τη Μονακό, όπου ο αρχηγός των Πειραιωτών τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους (4/4 βολ., 1/1 δίπ., 2/2 τρίπ.), ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης του είχε πει «Τι έγινε ρε φίλε; Είχες να βάλεις τρίποντο δυο χρόνια. Τι έγινε σήμερα;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ