Δώρο στον Σάντος η πρόκριση

Δώρο στον Σάντος η πρόκριση

Ο Φερνάντο Σάντος έκλεισε χτες τα 59 έτη του σβήνοντας την τούρτα των γενεθλίων του στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνική, ζητώντας σαν δώρο από τους διεθνείς την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Φυσικά για να γίνει αυτό, τουλάχιστον στην απευθείας του μορφή, θα πρέπει αρχικά εμείς να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, με Σλοβακία σήμερα και Λιχτενστάιν την Τρίτη και η Βοσνία να χάσει ξανά βαθμούς. Σήμερα η πρωτοπόρος του ομίλου μας φιλοξενεί το Λιχτενστάιν και την Τρίτη ταξιδεύει στο Βίλνιους για το ματς με τη Λιθουανία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα με σύστημα 4-3-3, ωστόσο προβληματίζεται για δύο θέσεις. Αρχικά εκείνη του παρτενέρ του Σιόβα. Ο Κώστας Μανωλάς προκρίνεται προς το παρόν καθώς ο κ. Σάντος ίσως να μη θελήσει να πιέσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.Η άλλη είναι αυτή τρίτου μέσου με τους Νίνη και Χριστοδουλόπουλο να είναι οι επικρατέστεροι.

Η ενδεκάδα της Εθνικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Τοροσίδης, Χοσέ Χολέμπας, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Μανιάτης, Σωτήρης Νίνης ή Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σαμαράς και Κώστας Μήτρογλου.

Απόψε (21:45, pamesports.gr, MEGA, OTESport 1HD) η Εθνική καλείται να επικρατήσει μια ομάδας που έχει… δύο δικά μας παιδιά. Αναφερόμαστε βέβαια στον Βλάντιμιρ Βάις του Ολυμπιακού και τον Μίροσλαβ Στοχ του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και μπορούν άνετα να κάνουν τη ζημιά. Ταιριάζουν στο 4-3-3 του νέου προπονητή της Εθνικής Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ, που δήλωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ