Μπέντζαμιν Μεντί: «Έχω πάει με 10.000 γυναίκες» είπε στην 24χρονη που κατηγορείται ότι βίασε 

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, που κατηγορείται ότι βίασε μία κοπέλα, φέρεται να της είπε: «δεν πειράζει, έχω κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες». Ο 28χρονος κατηγορείται ότι βίασε την 24χρονη -τότε- κοπέλα στην έπαυλή του αξίας 4 εκατ. λιρών στο Mottram St Andrew του Cheshire, τον Οκτώβριο του 2020.

Επίσης κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού μιας άλλης γυναίκας, ηλικίας 29 ετών τότε, η οποία είπε ότι της επιτέθηκε επίσης στο σπίτι του δύο χρόνια πριν. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται και τις δύο κατηγορίες.

Οι ένορκοι, αποτελούμενοι από έξι γυναίκες και έξι άνδρες, ενημερώθηκαν από τον δικαστή της δίκης Stephen Everett, Recorder of Chester, ότι ο διεθνής Γάλλος κρίθηκε αθώος για τα σεξουαλικά αδικήματα που ισχυρίστηκαν άλλες γυναίκες έπειτα από δίκη που έληξε τον Ιανουάριο του 2023.

Ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Benjamin Aina KC, ανοίγοντας τη δίκη, δήλωσε: «Ο Μπέντζαμιν Μεντί είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι. Έκανε πάρτι και κοινωνικές συγκεντρώσεις στο σπίτι του, The Spinney, στο Mottram St Andrew, στο Cheshire. Είχε τόσο άνδρες όσο και γυναίκες καλεσμένους στις κοινωνικές του συγκεντρώσεις. Η εισαγγελία υποστηρίζει ότι σε δύο περιπτώσεις ο κ. Μεντί εκμεταλλεύτηκε δύο γυναίκες καλεσμένες του. Σε μία περίπτωση προσπάθησε να παρασύρει σε σεξ με μία γυναίκα καλεσμένη, τη “γυναίκα Α”. Σε μια άλλη περίπτωση βίασε μια γυναίκα επισκέπτη σε ένα από τα υπνοδωμάτια του, τη “γυναίκα Β”».

Ο κ. Aina δήλωσε ότι ο κ. Μεντί γνώρισε για πρώτη φορά τη «γυναίκα Α», φοιτήτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη στα τέλη του 2017 και ήρθε σε στενή επαφή με έναν από τους φίλους του. Διατήρησαν επαφή και έναν χρόνο αργότερα κανόνισε να επισκεφθεί τον φίλο του κατηγορούμενου στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, όπου έμειναν αφού όλοι μαζί πήγαν με άλλα κορίτσια για νυχτερινή έξοδο.

Το επόμενο πρωί, όταν έκανε ντους στο μπάνιο, ο κ. Mendy εμφανίστηκε απρόσκλητος, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι -μποξεράκι- και ήταν «ερεθισμένος», όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται στη συνέχεια να άρπαξε τη γυναίκα και να προσπάθησε να τη βιάσει στο κρεβάτι, καθώς εκείνη προσπαθούσε να απελευθερωθεί, παρά το γεγονός ότι του είπε επανειλημμένα να σταματήσει.

Δύο χρόνια αργότερα, η «γυναίκα Β» είχε βγει με φίλους της σε ένα μπαρ στο Alderley Edge του Cheshire, κοντά στο σπίτι του κ. Μεντί, όταν τους κάλεσε στο σπίτι του. Ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος πήρε το τηλέφωνό της, το οποίο περιείχε «προσωπικές» φωτογραφίες, και στη συνέχεια την οδήγησε στην κλειδωμένη κρεβατοκάμαρά του, καθώς ζήτησε πίσω το τηλέφωνό της.

Ο κ. Aina ανέφερε ότι ο κ. Μεντί της είπε «θέλω απλώς να σε δω» και της είπε να βγάλει τα ρούχα της. Η «γυναίκα Β» συμφώνησε, αλλά δεν έβγαλε το εσώρουχό της και ο κ. Μεντί στη συνέχεια πέταξε το τηλέφωνό της στο κρεβάτι. Καθώς πήγε να το πάρει, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να την έπιασε από πίσω και να τη βίασε παρά το γεγονός ότι του είπε ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ.

«Στη συνέχεια ο κ. Μεντί έκανε ένα βήμα πίσω και είπε “είσαι πολύ ντροπαλή. Δεν πειράζει. Έχω κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες”» είπε στους ενόρκους ο κ. Aina.

Ο ποδοσφαιριστής είπε στην αστυνομία και στις δύο περιπτώσεις ότι οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική και αρνείται κάθε αδίκημα. Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ