Δίκη Μεντί: «Κλείδωνε νεαρές κοπέλες στη βίλα του για να τις βιάζει»

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις στη δίκη του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεντζαμίν Μεντί και του συνεργού του, Λουίς Σαχά Ματουρί, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό ανήλικων κοριτσιών.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο Μεντί προσκαλούσε στη βίλα του νεαρές κοπέλες, τις οποίες και κλείδωναν εκεί για να τις αναγκάζουν να κάνουν ερωτικές πράξεις με τον μέχρι πρόσφατα διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, στη δίκη ακούστηκαν τα εξής: «Αφαιρούσε τα κινητά τηλέφωνα και κλείδωνε τα φερόμενα θύματά του σε δωμάτια. Οι κατηγορίες δείχνουν ότι ένα από τα καθήκοντα του κύριου Σαχά ήταν να βρίσκει νεαρές γυναίκες για τον Μεντί και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι γυναίκες αυτές να πέσουν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Οι δυο τους είχαν πείσει τους εαυτούς τους ότι η συναίνεση των γυναικών που έφερναν σπίτι τους σε σεξουαλικές πράξεις απλά δεν είχε σημασία».

Την Τρίτη (16/8) αναμένεται να σημειωθεί άλλη μια υψηλής σημασίας αγόρευση, αυτή της δικηγόρου του Μεντί, Ελεανόρ Λοζ. Στο τέλος της δίκης, που εκτιμάται πως θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, αν ο Μεντί κριθεί ένοχος τότε θα τεθεί αντιμέτωπος με ισόβια ποινή κάθειρξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.