Μπαρτζώκας: Ίσως να είναι ένεση αυτοπεποίθησης

Μπαρτζώκας: Ίσως να είναι ένεση αυτοπεποίθησης

«Ίσως να είναι ένεση αυτοπεποίθησης», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την μεγάλη σε έκταση νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος επί του Παναθηναϊκού.

«Ισοφαρίσαμε την σειρά, κάτι που οφείλαμε να κάνουμε για την συνέχεια της υπόθεσης τίτλος», είπε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και τόνισε: «Η σειρά παραμένει δύσκολη, γιατί πρέπει να κάνουμε και μια νίκη εκτός. Σήμερα ήμασταν πολύ αποφασιστικοί και πήραμε μεγάλη διαφορά από νωρίς. Έτσι έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε ευκαιρία να παίξουμε πολύ ομαδικό παιχνίδι, κάτι φαίνεται και από τον αριθμό των ασίστ μας. Οι αμυντικές συνεργασίες μας, επίσης, ήταν πολύ καλές. Η διαφορά παίζει και δεν παίζει ρόλο. Τα ματς είναι 1-1 αλλά ίσως η σημερινή νίκη να είναι ένεση αυτοπεποίθησης. Εξαρτάται πως θα το χειριστούμε εμείς και αντίπαλος».

«Πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος για να νικήσουμε», σχολίασε ο Μπαρτζώκας για τον δεύτερο τελικό, που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (29/5, 7.45 μ.μ.). 

Πηγή: pamesports.gr

Exit mobile version