Aποκάλυψη από τον Μπαντή: Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του – Έκτακτη συνάντηση ΠΣΑΠΠ – Βρούτση

Τον Απρίλιο του 2023 ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής είχε προχωρήσει σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία ήθελε πρώην παίκτη του Άρη να προβαίνει σε απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπο του.

Σήμερα 26 Ιανουαρίου του 2024 με νέα ανάρτηση του ο Γιώργος Μπαντής προχωρά στην δημοσίευση της συνομιλίας του με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ο οποίος στο μήνυμα του του αναφέρει τα εξής:

«Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτεται άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι».

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:

«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.

Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε.

Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».

Ο Γιάννης Βρούτσης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή και ζήτησε άμεσο ραντεβού με τον Σύνδεσμο, με θέμα τη μη εφαρμογή, από την πλευρά της Πολιτείας, του νόμου 36/06 του 2007 που βρίσκεται σε ισχύ και αφορά τους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ