Συγκλονίζει η σύζυγος του Γκροζάν: Ο άντρας μου χρειάστηκε περισσότερο από ένα θαύμα

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα και με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram εξέφρασε η Μαριόν Γκροζάν τη χαρά και την ανακούφισή της για τη διάσωση του συζύγου της μετά το τρομερό δυστύχημα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Η 38χρονη δημοσιογράφος κάλυπτε στο παρελθόν τους αγώνες της Formula 1, είναι παντρεμένη με τον οδηγό της Haas από το 2012 και έχουν μαζί δύο αγόρια 7 και 5 ετών και μία κορούλα δύο χρονών.

Στη φωτογραφία της ανάρτησης φορά το ζεύγος δύο επετειακά μπλουζάκια για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος GP2, όπως ονομαζόταν η Formula 2 έως το 2016, από τον Γάλλο οδηγό το 2011.

Η Μαριόν εξηγεί με συγκίνηση την επιλογή της φωτογραφίας: «Δεν ήξερα, ποια φωτογραφία να ποστάρω. Ποια φωτογραφία θα μας μείνει από χθες; Αυτή με τις φλόγες; Αυτή με εκείνον, να στηρίζεται πάνω στους διασώστες του;

Το κουφάρι του αυτοκινήτου του; Πήρα τελικά αυτήν εδώ, επειδή φοράμε και οι δυο μας το ίδιο μπλουζάκι από τον τίτλο του στο GP2. Με αυτό κοιμάμαι και τώρα ακόμη μερικές φορές. Θα προτιμούσα να έγραφε πάνω ‘’Υπερήρωας’’ και όχι ‘’Πρωταθλητής’’. Ίσως κάνουμε μία ειδική παραγγελία για τα παιδιά, επειδή έτσι τους εξηγήσαμε τα ανεξήγητα».

Στη συνέχεια ευχαριστεί η Μαριόν μεταξύ άλλων τους διασώστες του συζύγου της, αλλά και τον Ζουλς Μπιανσί και την οικογένειά του, που τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι το 2014 στη Σουζούκα της Ιαπωνίας.

Εξαιτίας αυτού του δραματικού δυστυχήματος επέβαλε η Formula 1 το σύστημα προστασίας Halo στα μονοθέσιά της, το οποίο έσωσε τη ζωή του Γάλλου οδηγού που ήταν αρχικά αντίθετος στη χρήση του!

Η σύζυγος του Γκροζάν ολοκληρώνει το μήνυμα για τον άνδρα της γράφοντας τα εξής: «Ευχαριστώ τα παιδιά μας, που του έδωσαν τη δύναμη για να παλέψει να βγει από τις φλόγες. Ευχαριστώ το θάρρος του, την επιμονή του, τη δύναμή του, την αγάπη του, τη σωματική του προπόνηση, η οποία τον κράτησε πιθανόν στη ζωή. Χθες δεν αρκούσε μόνον ένα, αλλά χρειάστηκαν περισσότερα θαύματα».

Ο 34χρονος οδηγός γλίτωσε τελικά με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και θα πάρει πιθανότατα αύριο εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το Σαββατοκύριακο θα τον αντικαταστήσει στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν ο νεαρός Πιέτρο Φιτιπάλντι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ