«Βόμβα» από τον εκπρόσωπο της FIFA: Έτοιμος να εισηγηθεί Grexit

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, μέσω της αρμόδιας Επιτροπής που έχει ορίσει για να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και είναι έτοιμη να εισηγηθεί αύριο Grexit που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα μας.

Μετά την πολύωρη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο κ.Χούμπελ ετοιμάζεται να υποβάλει την αναφορά του προς τη FIFA.

Το περιεχόμενο της αναφοράς του Αυστριακού παράγοντα μόνο θετικό δεν θα είναι, κάτι για το οποίο έχει γνώση η ελληνική κυβέρνηση και ειδικά το υφυπουργείο αθλητισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ΕΠΟ ζήτησε μια ευκαιρία για να λάβει σκληρές και δραστικές αποφάσεις για την καταπολέμηση της βίας, όπως επίσης και για τις συνεχόμενες δηλώσεις παραγόντων για τις οποίες ουδεμία επίπτωση υπάρχει, ενώ όσον αφορά το θέμα των διαιτητικών λαθών, αυτός ο τομέας είναι ήδη υπό την εποπτεία της FIFA.

Όπως και να έχει πλέον το Grexit δεν είναι ένα σενάριο, αλλά κάτι που μπορεί να συμβεί άμεσα.

Βέβαια αυτή θα είναι η εισήγηση του Χέρμπερτ Χούμπελ, χωρίς να πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση της FIFA, που δεν αποκλείεται, στο καλό σενάριο, να δείξει μια τελευταία κίτρινη κάρτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Grexit είναι μπροστά μας και αν ληφθεί σχετική απόφαση θα είναι καταστρεπτικές οι συνέπειες για τους ελληνικούς συλλόγους, αλλά φυσικά και για την εθνική ομάδα, που θα… κατρακυλήσει στο ranking, καθώς δεν θα συμμετέχει στις διεθνείς διοργανώσεις. Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ