Ζωγράφου: Στο «δωμάτιο του διευθυντή» της φοιτητικής εστίας έμενε ο 30χρονος κακοποιός – ΒΙΝΤΕΟ

Σε έδρα των μελών τριών συμμοριών που διακινούσαν ναρκωτικά και διέπρατταν ληστείες, ακόμη και βιασμούς, είχαν μετατραπεί οι φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν τις φοιτητικές εστίες ως ορμητήριο, ενώ αρκετοί ήταν οι κακοποιοί που διέμεναν μόνιμα στις εστίες ακόμη και μαζί με τις συντρόφους τους.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής που επιτέθηκε στην ανθυπαστυνόμο, έμενε στο καλύτερο δωμάτιο της εστίας, το αποκαλούμενο ως «δωμάτιο του διευθυντή» ή «σουίτα των εστιών» που βρίσκεται στον 10ο όροφο του κτιρίου.

Το συγκεκριμένο δωμάτιο, όπως περιέγραψε μία πρώην φοιτήτρια στην εκπομπή T-Live, είναι σαν ένα ολόκληρο σπίτι, με σαλόνι και μπάνιο με μπανιέρα, τη στιγμή που τα υπόλοιπα δωμάτια έχουν κοινά μπάνια.

Όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr εις βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης. Ο E.F. είχε συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι τον Μάιο του 2019 είχε απαγάγει τον 17χρονο – τότε-  γιο επιχειρηματία. Μαζί με τους συνεργούς του τον κράτησαν για λίγες ώρες και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα κλειδιά του σπιτιού.

Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας – όπου βρίσκονταν όλα τα μέλη της – και τους λήστεψαν.

Χθες ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής με το βαρύ ποινικό μητρώο, δεν βρισκόταν μέσα στο κτίριο την ώρα της επιχείρησης, αλλά μετέβη στο σημείο όταν αυτή τελείωνε πλέον και τότε επιτέθηκε στην αστυνομικό με κατσαβίδι.

Η πρώην φοιτήτρια σημείωσε ότι τα μέλη των συμμοριών είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των φοιτητών που διέμεναν στις εστίες. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως περιέγραψε, οι δράστες κολλούσαν αυτοκόλλητα στις πόρτες των δωματίων της εστίας και αν οι φοιτητές δεν τα ξεκολλούσαν σε δύο ημέρες, τότε εισέβαλαν σε αυτά, έκαναν ζημιές ή ακόμη και έμεναν μέσα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ