Ζωγράφου: «Αυτό που φοράς είναι αλεξίσφαιρο;» – Ο διάλογος του 30χρονου κακοποιού με την ανθυπαστυνόμο πριν την τραυματίσει

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr,  ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής με το βαρύ ποινικό μητρώο, δεν βρισκόταν μέσα στο κτίριο την ώρα της επιχείρησης, αλλά μετέβη στο σημείο όταν αυτή τελείωνε πλέον.

Ζωγράφου
Αυτός είναι ο 30χρονος E.F. Φωτογραφία: ΕΡΤ

Ο διάλογος με την 35χρονη ανθυπαστυνόμο

Συναντήθηκε με την 35χρονη ανθυπαστυνόμο την ώρα η ένστολος είχε μόλις βγει στο προαύλιο, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Εκείνη την στιγμή, την πλησίασε και την ρώτησε: «αυτό που φοράς είναι αλεξίσφαιρο;».

«Ποιος είσαι εσύ; Τι θες», του είπε η 35χρονη ανθυπαστυνόμος και τότε εκείνος έβγαλε ένα κατσαβίδι και της το κάρφωσε στο χέρι. Η αντίδραση της 35χρονης ήταν τότε να πυροβολήσει με το υπηρεσιακό της όπλο προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να τραυματιστεί.

O τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ζωγράφου

 

Συμμορία που διέπραττε ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβαν 22 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του 30χρονου. Επίσης, συνελήφθη και μία δόκιμη αστυνομικός για την υπόθεση, όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ο αρχηγός συμμορίας που είχε διαπράξει σωρεία ληστειών σε σούπερ μάρκετ στην Αττική. Μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης θεωρούνται και ορισμένοι από τους συλληφθέντες.

Ο 30χρονος E.F. έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή. Εις βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης όπως γνωστοποίησε νωρίτερα με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομική επιχείρηση άρχισε στις 6 το πρωί της Τρίτης. Συμμετείχαν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ