Ζωγράφου: Σεσημασμένος ο 30χρονος Αλβανός που επιτέθηκε στην αστυνομικό

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν το πρωί στην φοιτητική εστία στου Ζωγράφου κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για ναρκωτικά προκάλεσαν αναστάτωση. Ο 30χρονος Αλβανός, που τραυματίστηκε, προσπάθησε να επιτεθεί σε μια 35χρονη ανθυπαστυνόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, μαζί με τον 30χρονο ήταν ο αδελφός και η μητέρα του, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της ΟΠΚΕ.

Υπήρχε η πληροφόρηση ότι συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά χρησιμοποιούσε την εστία ως “στρατηγείο”. Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο Αλβανό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Ζωγράφου
Φωτογραφία: ΑΠΕ

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Η επιχείρηση συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ