Ηράκλειο: Επί 2 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την θετή κόρη του ο 46χρονος – Πώς αποκαλύφθηκε η ιστορία της φρίκης

Η εξομολόγηση της 13χρονης στην καθηγήτριά της ότι μια συνομήλική της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα καθώς κακοποιείται σεξουαλικά – αναφερόμενη επί της ουσίας στην ίδια- ήταν το έναυσμα για να αποκαλυφθεί η φρίκη που βίωνε στα χέρια του πατριού της. Η είδηση έχει συγκλονίσει ολόκληρο το Ηράκλειο.

Η καθηγήτρια ως όφειλε, ενημέρωσε την Αστυνομία και τις εισαγγελικές Αρχές και έτσι ο 46χρονος πατριός της 13χρονης, συνελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου.

Όπως καταγγέλλεται ο 46χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη από το καλοκαίρι του 2020 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου φέτος καθώς όπως αναφέρεται, με τη χρήση βίας την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία,  η τελευταία κακοποίηση φέρεται να έγινε την ημέρα που η μητέρα της ανήλικης είχε μεταφερθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Σημειώνεται ότι η μητέρα της 13χρονης και ο 46χρονος έχουν αποκτήσει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr, μαζί δύο παιδιά, με το δεύτερο να έρχεται στον κόσμο, πριν από λίγες ημέρες ενώ συνολικά η μητέρα της ανήλικης έχει πέντε παιδιά.

H 13χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ