Πάτρα: Αποσφραγίζεται το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σήμερα αποσφραγίζονται οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα όπου διέμενε (στο ισόγειο) η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη και τις τρεις κόρες τους.

Οι συγγενείς της εκλιπούσας έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία διαμερίσματα, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο.

Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να γίνει το πρωί όπου και αναμένεται οι δικηγόροι των συγγενών μαζί με πραγματογνώμονες να προχωρήσουν σε καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται εντός του διωρόφου, ενώ μεσίτης έχει ήδη αναλάβει την πώλησή του, που σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24.news ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς, από την Ασφάλεια Πάτρας, μετά τη σχετική εισαγγελική εντολή.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών, ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες μυστικά για την Μαλένα και την Ίριδα και ζήτησε τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ