Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες για ροζ βίντεο

Τέσσερις νέες γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την δράση του, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα. Πληροφορίες της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο.

Μία εξ’ αυτών είναι δημοσιογράφος η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον παρουσιαστή. Οι γυναίκες αυτές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά σε βάρος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο. Εκφράζουν τον φόβο όμως πως εάν κάνουν μήνυση, ενδεχομένως να διαρρεύσουν τα στοιχεία τους κι έτσι θα διασυρθούν διπλά.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε πως «μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά γυναίκες μέχρι στιγμής».

Η δικηγόρος υπογράμμισε πως είναι δύσκολη η νομική προσφυγή γιατί το ζήτημα είναι πάρα πολύ λεπτό. «Ο συγκεκριμένος είχε μία πολυετή δράση. Οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι πια σήμερα νεαρές, μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν μία σχέση», είπε χαρακτηριστικά. Κάλεσε, ωστόσο, τα θύματα να μην φοβούνται να μιλήσουν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Το χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην άτυχη Καρολάιν

Οι νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται μία μέρα μετά την αποκάλυψη που έκανε η κολλητή φίλη της Καρολάιν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην άτυχη κοπέλα.

Όπως είναι γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περνούσε τα καλοκαίρια του στην Αλόννησο, το νησί που μεγάλωσε η δολοφονημένη Καρολάιν.

«Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο καταδυτικό κέντρο που κάναμε εμείς καταδύσεις. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα θυμάμαι τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;”. Κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε, όχι αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι… αισχρός» ανέφερε η φίλη της Καρολάιν.

Όσο για το ποια ήταν η αντίδραση της Καρολάιν στο μήνυμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η φίλης της ανέφερε: «Γελούσε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε αλλά γελούσε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά… από αυτή την άποψη γελούσε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ