Το χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην άτυχη Καρολάιν – Τι αποκάλυψε φίλη της

Η κολλητή φίλη της Καρολάιν, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην άτυχη κοπέλα.

Όπως είναι γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περνούσε τα καλοκαίρια του στην Αλόννησο, το νησί που μεγάλωσε η δολοφονημένη Καρολάιν.

«Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο καταδυτικό κέντρο που κάναμε εμείς καταδύσεις. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα θυμάμαι τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;”. Κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε, όχι αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι… αισχρός» ανέφερε η φίλη της Καρολάιν.

Όσο για το ποια ήταν η αντίδραση της Καρολάιν στο μήνυμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η φίλης της ανέφερε: «Γελούσε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε αλλά γελούσε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά… από αυτή την άποψη γελούσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ