Ζηνοβία: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Τα πρώτα χιόνια στην Αττική έφερε η κακοκαιρία Ζηνοβία, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισαν να σημειώνονται οι πρώτες χιονοπτώσεις σε Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Νίκαια και Κορυδαλλό, όπως φαίνεται και στα βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Σημειώνεται, πως πριν από λίγο η αστυνομία γνωστοποίησε πως διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας.

Λόγω της χιονόπτωσης είναι κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ από και προς το καζίνο. Επίσης, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, αλλά και των λεωφορείων, στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, από τα διόδια Αφιδνών και πάνω, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Forecast Weather Greece, φαίνεται η χιονόπτωση στην περιοχή του Περιστερίου.

 

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ