Ζαχάρω: Η τραγική ιστορία του 91χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο κόρη και εγγονό

Γεμάτη από τραγωδίες είναι η μοίρα της οικογένειας του 91χρονου  από το Ξηροχώρι Ζαχάρως, που χθες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το στάδιο της πόλης. Με το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα και υπέκυψε στα τραύματα του λίγη ώρα αργότερα στο Γ.Ν. Πύργου.

Όπως αναφέρει το ilialive, ο 91χρονος που γεννήθηκε και έζησε στο Ξηροχώρι Ζαχάρως διατηρούσε καφενείο στο χωριό, είχε μετρήσει τρεις μεγάλες απώλειες που είχαν σημαδέψει την οικογένεια του.

Πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που πραγματικά τσάκισε την οικογένεια.

Το καλοκαίρι στις 20 Ιουνίου, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Ζαχάρως ο εγγονός του  που εργαζόταν ως διανομένας, τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο “Αττικόν” ο 22χρονος κατέληξε.

Ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της μοίρας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε και δεύτερο εγγονό του στην Αθήνα, (η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Ζευγολατιό), που κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Χθες γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα για την οικογένεια, με το θάνατο του 91χρονου, να συγκλονίζει, την τοπική κοινωνία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ