Βριλήσσια: «Δεν το είχα καταλάβει, ζητώ συγγνώμη από τις κόρες μου» λέει η σύζυγος του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες

Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του κομμωτή από τα Βριλήσσια, Αλίσια, μιλά για τις αρρωστημένες πράξεις του εν διαστάσει, πλέον, συζύγου της.

Ο κομμωτής οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο που διατηρούσε αλλά και στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του παρακολουθώντας με αυτό τον τρόπο τους πελάτες του καταστήματος όταν χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα αλλά και τις κόρες της συζύγου του αφού βρέθηκε κάμερα και στο υπνοδωμάτιό τους.

Μιλώντας στο Mega, η Αλίσια είπε πως «θέλω να σας πω την αλήθεια. Δεν έχω δει τηλεόραση αυτές τις μέρες. Σας ορκίζομαι. Άκουσα τώρα τη φωνή της κόρης μου και δεν την είχα ακούσει. Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου.Προσέξτε και αγαπάτε τα παιδιά σας. Γυναίκες που μεγαλώνουμε παιδιά μόνες μας δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε».

Η ίδια ανέφερε πως δεν κρύβεται και πως θέλει να ξέρουν τα παιδιά της ότι «έχουν δυνατή μαμά». Παράλληλα η εν διαστάσει σύζυγος του κομμωτή ανέφερε πως οι κόρες της είναι πολύ γενναίες και είναι περήφανη για εκείνες.

Ερωτηθείσα αν είχε εντοπίσει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του συζύγου της η ίδια απαντά: «όχι. Μια υπάλληλος μας μάλιστα μου έλεγε ότι μακάρι να είχε κι εκείνη έναν άνδρα σαν τον Δημήτρη που ήταν γλυκός και στοργικός».

«Έβλεπε και τη μαμά μου»

Όπως είπε η ίδια οι κάμερες που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας ήταν κρυμμένες στον θερμοσίφωνα στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο των κοριτσιών. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Αλίσια, ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε παρακολουθήσει και την μητέρα της στο μπάνιο μέσω της κάμερας.

«Έχει έρθει η μαμά μου να με επισκεφθεί από το Μεξικό, την έχω φιλοξενούμενη στην Ελλάδα, και ο αθεόφοβος είχε ρεπό τη Δευτέρα και έλεγε στη μαμά μου να κάνει μπάνιο. Και έβλεπε και τη μαμά μου. Δεν το έχω πει στα αδέρφια μου και εγω ντρέπομαι πολύ για αυτό», είπε.

Η Αλίσια τόνισε επίσης πως ο συγκεκριμένος άνδρας δραστηριοποιείται χρόνια στην περιοχή και «έχει μπει σε πολλά σπίτια». «Είναι κομμωτης στα Βριλήσσια από το 2000 και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι και σε προηγούμενο κατάστημα που ήταν ο άνδρας μου», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση αν ο κομμωτής θα μπορούσε να πουλούσε κάπου το υλικό από τις κρυφές κάμερες η ίδια απάντησε πως «το διαμέρισμα που μένουμε ειχε τρεις κρεβατοκάμαρες. Την μια ήθελε να την έχει μόνο δικη του και αυτό το δέχτηκα γιατί ήθελα να είναι χαρούμενος ήταν ο άντρας μου και είχε μέσα κοντραμπάσο, κιθάρες γιατί ήταν μουσικός και μπυσικοσυνθετης. Μου έλεγε ότι επειδή παίζει μουσική έκανε κάποια στικάκια τα οποία τα έδινε σε έναν άνθρωπο και πολλές φορές μου έλεγε “κατεβαίνω (από το σπιτι) γιατί ήρθε ο φίλος μου και ανταλλάσσουμε μουσική”. Και κατέβαινε κάτω με κάποια στικάκια. Στο σπιτι μένουμε στον δεύτερο όροφο και δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ήταν το αμάξι (του ανθρώπου που έδινε τα στικάκια) αλλά στο μαγαζί είχα δει ένα λευκό αμάξι».

«Φοβάμαι. Φοβάμαι για τα παιδιά μου και θα ήθελα να μην βγει έξω. Θέλω να με προστατεύσετε με κάποιο τρόπο γιατί τον φοβάμαι», κατέληξε η Αλίσια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ