Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία, θέλω να τιμωρηθεί και να πάει φυλακή» – Ξεσπά η κόρη της συζύγου του κομμωτή

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα» είπε η κόρη της συζύγου του κομμωτή από τα Βριλήσσια που είχε βάλει κάμερες μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου αλλά και στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν η ίδια και η αδελφή της.

Βριλήσσια: Κρυφή κάμερα εντοπίστηκε και στο δωμάτιο της κόρης της συζύγου του κομμωτή – «Έβλεπε την τουαλέτα» λέει εργαζόμενη

Η ίδια δήλωσε «αηδιασμένη, λυπημένη και συντετριμμένη» μιλώντας στον ΑΝΤ1. Η 29χρονη επισήμανε πως όλα τα χρόνια κατά τα οποία ζούσαν όλοι μαζί, ο άνδρας έκρυβε τόσο καλά τη συμπεριφορά του, που ούτε για μια στιγμή δεν θα μπορούσε να υποπτευθεί μια τέτοια πράξη.

«Όχι απλά δεν το είπε ποτέ, όχι απλά δεν έδωσε αφορμή να το υποψιαστούμε, αλλά αντιθέτως επιδείκνυε άψογη συμπεριφορά, για να μας παραπλανεί» είπε η 29χρονη, κάνοντας λόγο για ευγένεια, οικογενειακή ευημερία, δώρα, ταξίδια, καθημερινές εξυπηρετήσεις και τόσες άλλες στιγμές, που έδειχναν να συναποτελούν μια ευτυχισμένη καθημερινότητα.

Βριλήσσια: Έτσι «τσάκωσαν» τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου που είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες – Βρέθηκε και κοκαΐνη

«Έχω πάθει σοκ! Δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή και συνέχισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό, τι καλύτερο, για να βοηθήσουμε να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί».

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Πέσαμε από τα σύννεφα. Ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις… Φαινόταν ένας κύριος, που πρόσεχε πολύ την μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός, θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» δήλωσε, μιλώντας για τον 49χρονο σύντροφο της μητέρα της.

«Εμείς είμαστε στη διάθεση των Αρχών. Αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι ζητεί την τιμωρία του κομμωτή και επιθυμεί την φυλάκισή του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ