Βριλήσσια: Απολογείται σήμερα ο 49χρονος που είχε μετατρέψει σε «Big Brother» το κομμωτήριο και το σπίτι του

Απολογείται σήμερα (15/12) ο 49χρονος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, που είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια, αλλά και στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να γίνει ο «εφιάλτης» δεκάδων γυναικών.

Ο 49χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα τόσο της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε η Αστυνομία το Σάββατο στο κατάστημα του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας ύστερα από καταγγελία υπαλλήλου του 49χρονου, που ανακάλυψε ότι είχαν τοποθετηθεί παράνομα κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί και στο δωμάτιο της θετής του κόρης.

«Ζούσαν επί σειρά ετών, μηνών κάποιες σε ένα χώρο που τους μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων», δήλωσε η δικηγόρος των υπαλλήλων του κομμωτηρίου.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα αλλά και αιχμές αφήνει η πλευρά των υπαλλήλων του κομμωτηρίου για τον ρόλο της συζύγου του και συνεργάτιδάς του. «Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο και από τις κόρες της ας ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό πρώτα», ανέφερε η δικηγόρος.

Η γυναίκα αυτή από την πρώτη στιγμή μέσα από την εκπομπή του Live News εμφανίστηκε συντετριμμένη. Μετά τις αποκαλύψεις για το κομμωτήριο, ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο υπνοδωμάτιο των παιδιών της αλλά και στο μπάνιο του σπιτιού τους. «Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου. Μου μαγείρευε, ήταν γλυκός, ήταν στοργικός», είχε αναφέρει η σύζυγός του.

Η ανταλλαγή με τα στικάκια

Σήμερα ο 49χρονος θα περάσει από ανακριτή, με τις Αρχές να ερευνούν με ποιον τρόπο χρησιμοποιούσε το υλικό από τις κρυφές κάμερες και ποιος είναι ο άνδρας που αντάλλαζαν συχνά στικάκια αγνώστου ακόμα περιεχομένου.

Όλοι είχαν δει τον 49χρονο να ανταλλάσσει στικάκια usb με κάποιον άνδρα. Έβγαινε έξω από το κομμωτήριο και χέρι με χέρι γινόταν η ανταλλαγή. Αλλά όχι μόνο εκεί, σύμφωνα με τη σύζυγό του έδινε ραντεβού και κάτω από το σπίτι τους και της έλεγε πως τον περιμένει ένας φίλος για να του δώσει μερικά κομμάτια μουσικής που είχε γράψει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ