Βόλος: «Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν πιστεύω πως ο αδελφός μου βίασε την κόρη του» λέει η σύζυγος του 50χρονου

Μια διαφορετική πτυχή για τον χαρακτήρα του 50χρονου κατηγορούμενου δίνει η σύζυγός του, αφού σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του στον Βόλο.

Βόλος: Την βίαζε μέσα στο σπίτι των γονέων της – Η φράση του πατέρα «θα το τακτοποιήσω εγώ» πριν από τη δολοφονία

Η σύζυγος του δράστη πιστεύει κατηγορηματικά ότι ο αδερφός της δεν βίασε την 18χρονη κόρη του 50χρονου. «Δεν πιστεύω ποτέ να το έχει κάνει. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα. Δεν έπρεπε να σκοτώσει τον αδελφό μου, με αυτό που έκανε, μας σκότωσε όλους, διαλύθηκαν όλα» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Ο 50χρονος είχε ακόμα τρεις κόρες από προηγούμενο γάμο. Η μια από αυτές του εκμυστηρεύτηκε ότι ο αδελφός της μητριάς τους τη βίαζε επανειλημμένα από την ηλικία των 9 ετών.

Βόλος: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του

«Δεν ήξερα τίποτα! Έπαθε ό,τι έπαθε το κορίτσι και τα είπε τώρα, μας έκλεισε το σπίτι… Αυτό το έγκλημα που έκανε ο άνδρας μου δεν έπρεπε να το κάνει… Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει κανέναν… Εγώ έκανα υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλωσα τα παιδιά του. Η κόρη του ερχόταν στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι ο αδελφός μου της έκανε κάτι», είπε.

Παράλληλα, αναφέρει ότι ο 50χρονος δεν ήταν καλός άνθρωπος αλλά ούτε και καλός πατέρας, και ότι για χρόνια έκανε υπομονή μαζί του. «Δεν ειναι καλός άνθρωπος. Έλεγε πολλά ψέματα, ήταν ειδικός στο να λέει ψέματα. Εγώ που έζησα μαζί του το κατάλαβα μετά από καιρό… Θύμωνε εύκολα, δεν ήταν και καλός πατέρας, γιατί άφηνε τα παιδιά του και πήγαινε να κυνηγάει γουρούνια. Του τα έλεγα, αλλά δε με άκουγε».

«Δεν ομολόγησε ότι τον σκότωσε» λέει ο δικηγόρος του 50χρονου

«Δεν ομολόγησε ότι τον σκότωσε. Υποστήριξε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς μετά το συμβάν και την πάροδο πολλών ωρών συνειδητοποίησε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς την κατάσταση», δήλωσε στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο συνήγορος του 50χρονου.

Υπογράμμισε ακόμα ότι υπάρχουν μηνύματα και βίντεο που αποδεικνύουν τις αποτρόπαιες πράξεις του θύματος σε βάρος της 18χρονης κόρης του δράστη, που μετρούν πάνω από εννέα χρόνια και ενώ το κορίτσι ήταν ανήλικο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ