Βόλος: «Το παιδί μου, το παιδί μου» – Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για το φρικτό τροχαίο με θύμα το βρέφος

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την τραγωδία με το νεκρό βρέφος, στον Βόλο. Το μόλις τεσσάρων μηνών κοριτσάκι, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε τον παππού του, που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά του. Το περιστατικό συνέβη στην Ιάσονος, την ώρα που ο 53χρονος παππούς επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας το αγγελλούδι στην αγκαλιά του.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, που σοκαρίστηκε και μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, αδυνατούσε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, θα πήγαινε με το μωράκι της να συναντήσει τους γονείς της και τον αδελφό της σε σουβλατζίδικο όπου είχαν ραντεβού, όταν συνέβη το κακό.

Η οικογένεια θα περνούσε στιγμές χαλάρωσης στο μαγαζί, που συνήθιζε να επισκέπτεται. Η χαροκαμένη μητέρα στάθμευσε το αυτοκίνητό της και ο πατέρας της, που την περίμενε για να την βοηθήσει με το καρότσι, πήρε το μωρό στην αγκαλιά, με σκοπό να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα και να περάσουν από την άλλη πλευρά του δρόμου, όπου σε μικρή απόσταση είναι το σουβλατζίδικο.

Όμως, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 33χρονος παρέσυρε τον παππού, ο οποίος κρατούσε το μωρό και ανατράπηκε στο οδόστρωμα.

Η μητέρα έμεινε να κοιτάζει στα χαμένα, ενώ η 49χρονη γιαγιά, που τους περίμενε στο σουβλατζίδικο και είδε το τροχαίο, έτρεξε απεγνωσμένα προς το μέρος τους.

Ακολούθησαν σκηνές απερίγραπτης οδύνης. Στο σουβλατζίδικο ο κόσμος πάγωσε. Ο παππούς και ο οδηγός του δικύκλου ήταν πεσμένοι στο οδόστρωμα τραυματισμένοι. Τραυματισμένο ήταν και το μωρό.

Ο κόσμος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ οδηγός ταξί που περνούσε τυχαία από το σημείο ανέλαβε να μεταφέρει το βρέφος στο Αχιλλοπούλειο, ύστερα από παρότρυνση της γιαγιάς. «Το παιδί μου, το παιδί μου», του φώναζε η τραγική γυναίκα.

Το βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ώρα οι γιατροί κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια να το επαναφέρουν στη ζωή. Υπέστη ανακοπή στον αξονικό, με συνέπεια να καταλήξει αργά το βράδυ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε χτυπήσει στο κεφάλι και υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του στοίχισαν την ζωή.

Ο παππούς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Βόλου με σπασμένα πλευρά και κακώσεις στα κάτω άκρα, ενώ ελαφρά τραυματισμένος εισήχθη στο νοσοκομείο και ο 33χρονος δικυκλιστής. Και οι δύο πήραν εξιτήριο.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον νεαρό οδηγό της μηχανής είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στον οδηγό της μηχανής έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ