Βοιωτία: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του – Βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  σε βάρος του 54χρονου αστυνομικού από τη Βοιωτία, ο οποίος μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς εκτός κινδύνου και έχει περιγράψει τα όσα συνέβησαν στους άνδρες της Ασφάλειας.

O αστυνομικός φέρεται να μην έλαβε υπόψιν την δικαστική απόφαση που δεν του επέτρεπε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του και πήγε στο χώρο της δουλειά της. Ζήτησε να τα ξαναβρούν, του είπε να φύγει, εκείνος επέμενε και εκείνη κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός την περίμενε, στην συνέχεια φέρεται να την τραυμάτισε με μαχαίρι και στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε από συναδέλφους του.

Όπως, είχε γράψει νωρίτερα το enikos.gr o δράστης, πριν από το αιματηρό περιστατικό, είχε περιλούσει την πρώην σύντροφό του με βενζίνη και την απειλούσε πως θα την πυρπολήσει.

Παρών στο περιστατικό έξω από το αστυνομικό τμήμα ήταν ο 26χρονος γιος του θύματος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του κινδυνεύει, έτρεξε για να την βοηθήσει. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο αστυνομικός επιτέθηκε και σε εκείνον με ένα μικρό τσεκούρι και ένα πριόνι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει -ευτυχώς- ελαφρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια από τις 24/10.

Ο αστυνομικός, έπειτα από τη μήνυση της πρώην συντρόφου του, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ