Βίντεο-ντοκουμέντο από το κάλεσμα ακραίων αρνητών σε ένοπλο αγώνα

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ακραίο αρνητή να καλεί σε ένοπλη εγρήγορση και αγώνα τους πολίτες, όπως πρώτα αποκάλυψε η εφημερίδα “Real News”.

H δράση των ακραίων αρνητών παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με τα νέα ντοκουμέντα , δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις.

Η «ιερή δήλωση» των αρνητών της πανδημίας, η οποία βρίθει από απειλές, ακόμα και για επιθέσεις με όπλα, εναντίον πολιτικών, δικαστών, στρατιωτικών, αστυνομικών αλλά και πολιτών που έχουν διαφορετικές απόψεις από εκείνους, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Το κείμενο της «ιερής δήλωσης» είναι διαθέσιμο στην κεντρική σελίδα των «θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του Συντάγματος». Σε αυτό αναπτύσσεται μια άκρως επιθετική ρητορική, με έντονα ακροδεξιά χαρακτηριστικά, ενώ όποιος υπογράφει το κείμενο δηλώνει ότι έχει το δικαίωμα, όπως αναφέρεται αυτολεξεί, να «πυροβολεί» και να «εκτελεί»! Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι αρνητές έχουν καταφέρει να πείσουν συνολικά 2.000 άτομα να υπογράψουν την «ιερή δήλωση».

Η “ιερή δήλωση” για ένοπλο αγώνα

«Η πατριωτική συνείδηση και το Σύνταγμα μας υποχρεώνουν να ενεργήσουμε με οποιοδήποτε μέσο αυτοδικώντας ακόμα και εκτελώντας τον κάθε έναν από εκείνους τους πολιτικούς ή οποιονδήποτε άλλο που το όνομα του θα εμπλακεί στην απόπειρα του εθνικού εγκλήματος της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία».

Αυτά που αναφέρονται στην «ιερή δήλωση» είναι από μόνα τους ανατριχιαστικά, καθώς γίνεται λόγος για εκτελέσεις «προδοτών», που ευθύνονται είτε για την οικονομική είτε για την υγειονομική κρίση που βιώνει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ο ολόκληρος ο πλανήτης.

«Όπως μου δίνει το δικαίωμα το άρθρο 120 του Συντάγματος να εκτελέσω όποιον διασπείρει τον ιό η δέχεται αναποτελεσματικά ιατρικά σκευάσματα και κυρίως όσους λαθρομετανάστες έχουν μπει στη χώρα μου και είναι φορείς του ιού», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Θα βρίσκομαι σε ενάσκηση καθήκοντος και συνεχώς διατηρώ το δικαίωμά μου και την υποχρέωσή μου στην οπλοκατοχή και τη διαρκή ετοιμότητα», σημειώνεται στο κείμενο. Επιπλέον, οι υπογράφοντες την «ιερή δήλωση» απαιτούν από τις αστυνομικές Αρχές της χώρας να τους ενημερώνουν και να τους βοηθήσουν στις… εκτελέσεις που θα αναλάβουν για κάθε πράξη σε σχέση με την υγειονομική κρίση:

«…ζητώ από εσάς, κύριε διοικητά, αλλά και από όποιο νόμιμο δικαστικό όργανο, να με συνδράμει στα παραπάνω (δολοφονίες, εκτελέσεις προδοτών) για τα οποία σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που τυχόν αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις μου. Να με ενημερώνετε συνεχώς για τα όποια ευρήματά σας με επίσημες και νόμιμες διαδικασίες στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πεδίο με τα στοιχεία μου».

Στο στόχαστρο και οι εισαγγελείς

Ένας από τους υποστηρικτές του αρνητή που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή του στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς.

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με τον Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

Δείτε το Βίντεο-ντοκουμέντο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ