Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Αρνητικό το τεστ DNA στον 56χρονο τρόφιμο των φυλακών – Πού στρέφονται οι έρευνες

Επιβεβαιώθηκαν και μέσω του DNA οι αρχικές πληροφορίες, οι οποίες οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο 56χρονος τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας για υπόθεση ανθρωποκτονίας, δεν είναι ο άνδρας που βίασε την 22χρονη στην παραλία Κύψα στη Χαλκιδική.

Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου της Αθήνας, στο οποίο είχαν σταλεί τα στοιχεία DNA τόσο της 22χρονης όσο και του 56χρονου, έδειξαν ότι ο τρόφιμος των φυλακών Κασσάνδρας δεν είναι αυτός που βίασε την 22χρονη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, voria.gr.

Οι έρευνες της Αστυνομίας

Σημειώνεται ότι στο κάδρο των ερευνών της Aστυνομίας έχει μπει ένας αλβανικής καταγωγής κτηνοτρόφος-βοσκός της περιοχής, που σύμφωνα με πληροφορίες, τα γενετικά στοιχεία του επίσης έχουν σταλεί για εξέταση στο εργαστήριο της Αθήνας. Ο εν λόγω κτηνοτρόφος-βοσκός δουλεύει σε μαντρί της περιοχής και από τη μέρα που τελέστηκε ο βιασμός εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Στην εισαγγελία Πολυγύρου ο 56χρονος

Ο 56χρονος θα οδηγηθεί σήμερα περίπου στις 09:00 στην Εισαγγελέα Πολυγύρου η οποία, υπό το φως των νέων δεδομένων, αναμένεται να αποσύρει την ποινική δίωξη για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την καταγγελία του θύματος τη Δευτέρα, η οποία επιβεβαιώθηκε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα την ίδια μέρα, συνελήφθη για την υπόθεση ο 56χρονος, τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Ο 56χρονος, που είναι έγκλειστος για υπόθεση ανθρωποκτονίας και εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης, εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου η 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού.

Ο τρόφιμος βρισκόταν υπό επιτήρηση. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τρόφιμος δεν είχε μείνει μόνος του όσο βρισκόταν στο παράρτημα Ξενοφώντος και κυρίως κατά την ώρα τέλεσης του βιασμού, ούτε βρισκόταν σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές.

Υπενθυμίζεται η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιβεβαίωση του βιασμού, έδειξε ότι η κοπέλα ότι έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, καθώς και τραυματισμένα χείλη.

H 22χρονη δέχθηκε πισώπλατη επίθεση, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ