Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών» – Τι καταγγέλλει η θεία του κοριτσιού

Το πώς αντιλήφθηκε τα όσα συνέβαιναν στην ανιψιά της και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα το παιδί, αποκαλύπτει η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό. Το κοριτσάκι βλέπει εφιάλτες και κλαίει συνέχεια, λέει η θεία που έχει αναλάβει την 12χρονη και ακόμα ένα αδελφάκι της, μετά την σύλληψη της μητέρας τους και τον εγκλεισμό της στις φυλακές. Η γυναίκα καταγγέλλει, επίσης, ότι ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος «έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών». Όπως λέει, πρόκειται για το τηλέφωνο με το οποίο ο 53χρονος έκανε τις επικοινωνίες και «πήγαινε το παιδί στα σπίτια».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι υποστήριξε

Η θεία του κοριτσιού, που πρώτη ξετύλιξε το κουβάρι των φρικτών αποκαλύψεων για το μαρτύριο που πέρασε η 12χρονη, μίλησε στην εκπομπή LiveNews.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο ‘Χαμόγελο’ δύο μήνες αρνιότανε να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρότανε όταν ερχότανε. Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, “δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω την μαμά”. Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα. Δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα βλέπαμε ένα κανονικό παιδί το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο εγώ σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή ήμουνα τρεις ημέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έβλεπα εφιάλτες και τι έβλεπα», λέει η γυναίκα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προκαλούν οι ισχυρισμοί του 43χρονου ηλεκτρολόγου που προφυλακίστηκε

«Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουν απ’ αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουν; Να πάει πού; Στην Αυστραλία; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της; Γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», συνεχίζει η θεία της 12χρονης.

Πώς αντιλήφθηκε τι συμβαίνει

Στη συνέντευξη, η θεία της 12χρονης μιλά για το πώς αντιλήφθηκε ότι κάτι άσχημο συμβαίνει στην ανιψιά της και είδε τα μηνύματα του Ηλία Μίχου στο κινητό της μικρής.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε και δεύτερο χώρο ως «οίκο ανοχής» η ανήλικη

«Εγώ έβλεπα ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο είμαστε διακοπές. ‘Γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο;’, ‘παίζω θεία παιχνίδια παίζω παιχνίδια’ και κάποια στιγμή απλώς κράταγε γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της της το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι, ότι αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο», λέει η θεία.

Το κατάλαβε, όπως λέει, «από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου σηκώθηκε απότομα. Ενώ βλέπω εγώ το μήνυμα αυτού, μου το κλειδώνει εκεί έγινε όλο αυτό».

Δεν στηρίζεται από ψυχολόγους

Το κοριτσάκι βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, δεν στηρίζεται από ψυχολόγους. «Και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πώς θα φερθούμε είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά… Δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω», καταγγέλλει η θεία του κοριτσιού.

«Και εμείς τα ίδια και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα τι λένε παναγία μου, τι λένε. Και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπαν στην εισαγγελέα, γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος, είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη τους πήρε η ίδια τηλέφωνο. Δεν μπορούσαν από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη. Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, δηλαδή, αυτά είναι ανεπίτρεπτα», προσθέτει.

Εκτός όλων των άλλων, η 12χρονη αισθάνεται ενοχές και για την προφυλάκιση της μητέρας της. «Να ξέρουν τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω ότι μπορεί να έρθει να τα δει. Ας της έχει αφαιρεθεί τώρα για τρεις μήνες μέχρι να δούμε το δικαστήριο απλώς είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στην φυλακή και πόσο μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί γι’ αυτό που συμβαίνει», λέει η θεία του κοριτσιού και προσθέτει: «Δεν διανοείστε τώρα εγώ νόμιζα ότι, τώρα εντάξει θα τα καταφέρουμε, δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω “αγάπη μου” προσπαθώ να της μιλήσω. »Χάλια σας λέω δεν κοιμάται. Εγώ προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουνε κάνει λάθος από την αστυνομία. Βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο. Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο, γιατί έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί».

Δείτε το βίντεο:

«Ο Μίχος έχει εξαφανίσει ένα κινητό με στοιχεία ανδρών»

Αναφερόμενη στον Ηλία Μίχο, τον βασικό κατηγορούμενο για την φρικτή υπόθεση του Κολωνού, η θεία της 12χρονης είπε πως «τo τηλέφωνο που είχε τα περισσότερα στοιχεία αυτός, δεν του το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, επάνω στην σύγχυση, το εξαφάνισε αυτό το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια».

Σύμφωνα με την θεία του κοριτσιού «υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Το τηλέφωνο του με τις τηλεφωνικές και αυτό θα ήθελα να μάθω, από κάποιον ειδικό από τις τηλεφωνικές, δεν μπορούν να βρούνε αυτά τα πράγματα χωρίς τηλέφωνο; Χωρίς συσκευή; Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του, λείπει λέει ένα τηλέφωνο που δεν του βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε που πήγαινε στα σπίτια, αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο, ή αν δεν μπορεί η τηλεφωνική γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά, να βρει χωρίς συσκευή με ποιους μιλούσε ο κύριος, δεν θα βρει ποτέ αυτούς που πήγανε στα σπίτια. Δυστυχώς για εμένα, δυστυχώς, για το παιδί, για όλους».

Όπως εξηγεί θέλει να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. «Να πιαστεί και ο τελευταίος, δεν θέλω να την γλιτώσει κανείς από αυτό το πράγμα. Θέλω να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όπως καταστρέψανε εμένα, το παιδί, να καταστραφεί όλη τους η ζωή, να μην μπορούν να ξανακυκλοφορήσουν έξω και όχι να φοβάται το παιδί και να είναι με τις κουκούλες για να βγει έξω», λέει η θεία της 12χρονης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ