Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι υποστήριξε

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα και της εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κολωνός: Ποινική δίωξη σε βάρος του «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης – Πότε θα απολογηθεί στην ανακρίτρια

Της Άννας Κανδύλη

Στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες του κοριτσιού που του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

Κολωνός: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας που του αποδίδεται.
Όπως φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας, από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, μέσω της εφαρμογής Viber, του εστάλησαν φωτογραφίες. Επειδή ωστόσο κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε να μάθει την ηλικία της, καθώς η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 39χρονος παραδέχτηκε ότι της έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά που δεν ξεπερνούν συνολικά τα 140 ευρώ.

 

Κολωνός: Καλούνται σε απολογία άνδρες που έλαβαν φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ