Κολωνός: Ποινική δίωξη σε βάρος του «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης – Πότε θα απολογηθεί στην ανακρίτρια

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος του αποκαλούμενου «Μιχάλη», ο οποίος σχετίζεται με την φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Tlive», πρόκειται για τον 57χρονο, ο οποίος συνομιλούσε με την ανήλικη μέσα από τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει στα social media, και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο «Μιχάλης» κλήθηκε να απολογηθεί στην τακτική ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή, η κλήση δεν έχει πάει στο σπίτι του στα δυτικά προάστια, αλλά στο νησί όπου διέμενε μέχρι και το 2021. Εάν ο 57χρονος «Μιχάλης» δεν εμφανιστεί στην ανακρίτρια, τότε αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Στη δεύτερη κατάθεσή της η 12χρονη ανέφερε στην παιδοψυχολόγο ότι γνώρισε τον «Μιχάλη» μέσω facebook όπου της είχε στείλει μήνυμα πρώτα εκείνος. Στη συνέχεια η συνομιλία τους μεταφέρθηκε στο Instagram.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» είχε υποστηρίξει ότι τα εν λόγω προφίλ ήταν ψεύτικα και ότι τα είχε δημιουργήσει για να παρακολουθεί την κόρη του. Παρόλο που,  όπως είπε, κατάλαβε ότι η ανήλικη είναι μικρότερη από 16 ετών ο ίδιος της έκανε προτάσεις για ραντεβού με φίλους του επ’ αμοιβή. Ο λόγος; Για πλάκα, όπως είπε στην εκπομπή.

Η 12χρονη φέρεται να έδωσε νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στην τέταρτη κατάθεση της στις Αρχές.

Το κοριτσάκι φαίνεται πως αναγνώρισε άνδρες που είχαν πληρώσει 70 ευρώ για να την βιάσουν. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος της έλεγε να ζητάει 70 ευρώ από τους άνδρες που συνομιλούσε κι αν εκείνοι αρνούνταν να τους ζητούσε 50 ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ