«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τον έβαζε τιμωρία αν δεν συναινούσε» – Τι αποκαλύπτει συγγενής του 18χρονου

Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Τον «χορό» των καταγγελιών άνοιξε ένας 18χρονος σήμερα νέος, ο οποίος κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές και κατήγγειλε ότι από το 2020 και για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως το 2022, έπεσε θύμα ασέλγειας από συγκεκριμένο πρόσωπο της δομής.

Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr αναφέρουν ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το εν λόγω πρόσωπο ασελγούσε σε βάρος του, «με απομόνωνε πάντα σε δικό του χώρο, για να μην μας βλέπει κανείς» και  τον απειλούσε, λέγοντάς του ότι «δεν θα τολμήσεις να μιλήσεις ποτέ και σε κανέναν, γιατί με έχεις ανάγκη».

Συγγενής του 18χρονου μίλησε στην εκπομπή LiveNews στο Mega, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «τον έβαζε τιμωρία αν δεν συναινούσε» και ότι «τον φοβέριζαν».

«(Ο καταγγελλόμενος) τον είχε καλέσει στην Αθήνα, αυτός τον καλούσε συνέχεια στην Αθήνα. Τη μία είχε πρόβλημα στη μέση του, είχε κάνει ένα χειρουργείο και έπρεπε να είναι ο μικρός εκεί επί 24ωρου βάσεως. Να φανταστείτε πηγαίναμε στην Αθήνα και δεν μας επέτρεπε να το βλέπουμε το παιδί, έφευγε το παιδί για μισή ώρα, σκαστός να έρθει», λέει αρχικά ο συγγενής του νεαρού.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, «ο μικρός σε ανύποπτο χρόνο μου είχε πει ότι έχει συμβεί και στον Βόλο. Ακριβώς δεν ξέρω, νομίζω το 2020. Τον έβαζε τιμωρία αν δεν συναινούσε, εάν δεν συνεργαζόταν τους έβαζαν τιμωρία, τον μικρό συγκεκριμένα. Υπήρχε αυτό το καθεστώς, δύο-τρεις ώρες σε ένα δωμάτιο, στην απομόνωση».

«Με πιάνει το στομάχι μου τώρα. Τον χτυπούσαν όχι, μόνο τον φοβέριζαν. Δεν ξέρω πώς, γιατί στην ηλικία των 16 φύγανε και τα δύο τα παιδιά, αυτά ήταν από 6 και ο μεγάλος 7 ετών και στην ηλικία των 16-15 φύγανε για να μείνουν με την μητέρα και πήγανε», προσθέτει ο συγγενής του 18χρονου.

Αναφερόμενος στο πώς τον προσέγγισε, είπε: «Έπαιζε μπάσκετ ο μικρός και τον έπεισε ότι: ‘Έλα θα σε στείλω στον Βόλο, θα σε κάνω το δεξί μου χέρι’, του έφερνε παράδειγμα κάποια άλλα παιδάκια που έχει κάνει το δεξί του χέρι. Και τον έπεισε και τον πήγε στον Βόλο. Εκείνος τον έστειλε να αναλάβει εκείνη τη δομή στην Καλαμάτα. Αλλά ποια Καλαμάτα; Κάθε Σαββατοκύριακο ήταν Αθήνα και έμενε μια εβδομάδα».

«Ξεκίνησε να του βάζει δάχτυλα στη μύτη και εν συνεχεία (…). Λέει: ‘όταν το έκανε αυτό, εγώ τον έβλεπα σαν πατέρα μου, τον έλεγα μπαμπά, πατέρα, έπαθα σοκ’, του λέω: ‘γιατί ρε δε σηκώθηκες να φύγεις, να του δώσεις ένα χαστούκι;’. Λέει: ‘εσύ στον πατέρα σου δίνεις ένα χαστούκι;’, λέω: ‘χαζός είσαι;’, ‘δεν μπορούσα’ λέει. Με είχε πάρει από τον Βόλο τηλέφωνο, τον είχαν βάλει και καθάριζε ένα χωράφι πέντε στρέμματα, ο μικρός μόνος του, με τσουγκράνες, χορτοκοπτικά και αυτά και λέει: ‘κοίτα να δεις τι κάνω’. Ήταν ενθουσιασμένος, του άρεσε», συμπληρώνει ο συγγενής του 18χρονου, που έκανε την καταγγελία στις αρχές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ