Παλαιό Φάληρο: Επεισοδιακή καταδίωξη ανηλίκων με κλεμμένο αυτοκίνητο – Συνελήφθη 16χρονος

Για κλοπή αυτοκίνητου, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των ταυτοτήτων, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ένας 16χρονος στο Παλαιό Φάληρο, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) σταμάτησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, το οποίο θεώρησαν ύποπτο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στη θέα των αστυνομικών οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ οι αστυνομικοί τους ακολουθούσαν και τους καλούσαν διαρκώς να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο.  

Κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένα από τους δύο επιβαίνοντες, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, αποδείχθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την περιοχή της Βάρκιζας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανήλικο δράστη, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αντικείμενο που είχε αφαιρεθεί από το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σε βάρος του συλληφθέντα ανήλικου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του έτερου δράστη συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ