Κολωνός: Έχει αναγνωρίσει κι άλλους άνδρες η 12χρονη – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 4ου που αναζητείται

Κι άλλους άνδρες έχει αναγνωρίσει η 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, κατά την πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη στις αστυνομικές αρχές φέρεται να αναγνώρισε κι άλλους άνδρες, πέραν αυτών για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για άνδρες που της είχαν ζητήσει γυμνές φωτογραφίες της και η ίδια τους τις έστειλε αλλά και για άνδρες με τους οποίους έκλεισε ραντεβού και συναντήθηκε μαζί τους, αλλά έφυγαν όταν διαπίστωσαν την ηλικία της.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν, πότε και με ποιες κατηγορίες θα βγουν εντάλματα σύλληψης γι’ αυτούς τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Τρεις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο – Δεν βρίσκεται στο εξωτερικό ο 4ος που αναζητείται

Οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, ήταν ραγδαίες. Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης μετά τη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε το παιδί στην Ασφάλεια παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην κακοποίησή της.

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθησαν ένας 35χρονος και ένας 39χρονος. Ο πρώτος συνελήφθη σε περιοχή των δυτικών προαστίων και δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο δεύτερος είναι πατέρας ενός παιδιού, εργάζεται ως σεκιούριτι και διαμένει στα βόρεια προάστια της Αττικής. Είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχε καταθέσει ότι συνομιλούσε με τον διαχειριστή του προφίλ της 12χρονης στην διαδικτυακή εφαρμογή συνομιλιών, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συναντηθεί μαζί της, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα.

Σύμφωνα πάντως με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος συνάντησε και βίασε την 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μία φορά.

Ο πρώτος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και ο δεύτερος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Σημειώνεται ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 39χρονου εντοπίστηκε ένα πιστόλι και 42 φυσίγγια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρξε και τρίτη σύλληψη. Πρόκειται για έναν 55χρονο ο οποίος συνελήφθη στη δυτική Αττική έπειτα από την έκδοση εντάλματος από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ως προς τον τέταρτο άνδρα που αναζητείται στο πλαίσιο των ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν χθες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται εντός Ελλάδας και όχι στο εξωτερικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ