Βέροια: Η στιγμή που η μητέρα φεύγει από τον Αλιάκμονα με ταξί – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία στη Βέροια μετά την αποτρόπαια πράξη της 30χρονης μητέρας, η οποία πέταξε το μόλις 11 μηνών βρέφος στον Αλιάκμονα. Η 30χρονη αύριο, Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Βέροια: Τα σπαρακτικά λόγια του παππού της 30χρονης που έριξε το βρέφος στο ποτάμι – «Άσε με να ανάψω το κερί του»

Η 30χρονη, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, πήγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ποτάμι και εκεί φέρεται να έριξε το κοριτσάκι της, όπου βρήκε φρικτό θάνατο.

Σε βίντεο που παρουσίασε το OPEN φαίνεται η στιγμή που ταξί κατευθύνεται προς το Φράγμα του Αλιάκμονα για να παραλάβει την 30χρονη, η οποία είχε καλέσει για οδηγό λίγο νωρίτερα προκειμένου να φύγει από το σημείο.

Βέροια: Ξέσπασε σε λυγμούς φίλος της οικογένειας – «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έκανε κάτι τόσο φρικτό»

«Το μωρό την ώρα που μπουσουλούσε, γλίστρησε και έπεσε. Δεν ξέρω κολύμπι γι’ αυτό δεν μπορούσα να το σώσω. Κάλεσα σε βοήθεια αλλά κανείς δεν με άκουσε» φέρεται να είπε η 30χρονη.

Στην κατάθεσή της έπεσε πολλές φορές σε αντιφάσεις, ενώ δεν υπέδειξε στους αστυνομικούς από την αρχή το ακριβές σημείο όπου είχε ρίξει το βρέφος.

Βέροια: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου βρέφους – «Είμαι σε άθλια κατάσταση»

«Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε» είπε η 30χρονη.

Η κατηγορούμενη μαζί με το μωρό πήραν ταξί από την πιάτσα στη Βέροια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο οδηγός τού είπε να πάνε στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Από το 2021 η μητέρα παρακολουθείται από κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Αλεξάνδρειας οι οποίοι στις αναφορές τους κατέληγαν ότι είναι σε θέση να μεγαλώνει το μωρό. Ο πατέρας από την πλευρά του ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί και σκόπευε να κινήσει νομικές διαδικασίες αλλά δεν πρόλαβε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ