Γλυφάδα: Γρίφος για τους οδηγούς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αντιμέτωποι με μία περίεργη πινακίδα έρχονται οι οδηγοί που διασχίζουν την οδό Ναπολέοντος Ζέρβα – Ζέππου στην Γλυφάδα.

Άραγε τι πρέπει να κάνουν όσοι οδηγοί βρεθούν στη συγκεκριμένη διασταύρωση;

Όπως μπορείτε να δείτε, το σήμα για την υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας είναι ανάποδα στο φανάρι με τον αναγνώστη του enikos.gr να αναρωτιέται: «Ποιο σήμα είναι αυτό;». Το ίδιο συμβαίνει και από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επιπλέον στην ίδια οδό διακρίνεται και μία «παγίδα» στην άκρη του δρόμου. Ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τον δήμο Γλυφάδας δύο φορές για να επισημάνει το λάθος στη σήμανση ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει διορθωθεί.

Γρίφος η σήμανση σε δρόμο της Γλυφάδας – Φωτογραφία αναγνώστη του enikos.gr
Γρίφος η σήμανση σε δρόμο της Γλυφάδας – Φωτογραφία αναγνώστη του enikos.gr

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ