Βέροια: Τα σπαρακτικά λόγια του παππού της 30χρονης που έριξε το βρέφος στο ποτάμι – «Άσε με να ανάψω το κερί του»

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του παππού της 30χρονης μητέρας η οποία πέταξε το μόλις 11 μηνών βρέφος στον παγωμένο Αλιάκμονα, στη Βέροια με αποτέλεσμα το «αγγελούδι» να βρει φρικτό θάνατο.

Βέροια: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου βρέφους – «Είμαι σε άθλια κατάσταση»

Όπως είπε ο παππούς της στον ΑΝΤ1, «η 30χρονη έπαιρνε την αγωγή της. Όταν γέννησε, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Δεν ξαναπήγαμε σε κλινική, δεν πήγαμε πουθενά. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, σχεδόν 14 χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα. Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά. Όταν δεν την έπαιρνε, την έπιανε ξανά, παίρναμε ξανά εισαγγελική εντολή και ξανά μέσα».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «μας είχαν πει οι ειδικοί ότι θα έρχονται κάθε μήνα και εδώ και ούτε καν πάτησαν».

Βέροια: «Έβλεπα την μητέρα με το κοριτσάκι της στο πάρκο, ήταν χαρούμενη» – Νέα μαρτυρία για την τραγωδία με το νεκρό βρέφος

Στο σημείο αυτό ο παππούς ξέσπασε σε κλάματα για την αδικοχαμένη εγγονή του και σε έντονη συναισθηματική φόρτιση φώναξε: «άσε με να πάω να ανάψω το κερί του μωρού… Το κερί».

«Δεν ομολόγησε ποτέ, δεν πήγε σε ρεβεγιόν» – Τι δήλωσε ο συνήγορος της 30χρονης

«Δεν ομολόγησε ποτέ» ξεκαθάρισε ο συνήγορος της 30χρονης, Αντώνιος Μπιδέρης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «η εντολέας μου δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από τη δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο».

Βέροια: «Το έκανα για να εκδικηθώ τον πατέρα του μωρού» – Τι είπε η 30χρονη μητέρα στους αστυνομικούς

Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι «πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν».

Παράλληλα σημείωσε πώς «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του κατολογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες»  και συμπλήρωσε πως σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

«Ήταν σε ήρεμη κατάσταση» δήλωσε ο οδηγός ταξί

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το πρωί της Δευτέρας, το συμβάν έγινε το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ η γυναίκα πριν πάει στον τόπο του εγκλήματος είχε πάρει ταξί. Ο οδηγός του οχήματος μίλησε στο OPEN για όσα εκτυλίχθηκαν εκείνη τη μέρα.

«Την παρέλαβα γύρω στις 4 με 4 και δέκα το μεσημέρι. Είχε καλέσει ταξί στο όνομα Ελευθερία. Μπήκε μέσα και μου ζήτησε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Ήταν σε ήρεμη κατάσταση, δεν παρατήρησα κάτι που να μου κάνει εντύπωση», είπε ο ίδιος.

Την Τετάρτη στον ανακριτή – Το χρονικό της φρίκης

Η γυναίκα θα οδηγηθεί την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όπως είπε ο κ. Μπιδέρης τον ρωτάει αν ζει το παιδί της.

Όλα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 30χρονη φέρεται να έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας με την μητέρα, τον αδελφό της και τον παππού της, μαζί με το παιδάκι.

Κατευθύνθηκαν στον Αλιάκμονα και εκεί κατηγορείται ότι έριξε το μωρό στο φράγμα του ποταμού, όπου και εντοπίστηκε νεκρό από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής σοκάρει καθώς κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ενώ βρέθηκαν και δαγκωματιές – πιθανόν από ζώα- στο άψυχο κορμάκι του βρέφους.

Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα με την παρουσία μόλις 4 ατόμων και υπό άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 30χρονη αρχικά τους υποδείκνυε διάφορα σημεία για το πού βρίσκεται το μωρό και τελικά τούς αποκάλυψε το ακριβές σημείο.

Φέρεται δε να ομολόγησε ότι εκείνη το έριξε και όπως έγραψε το enikos.gr, ότι το έκανε για να εκδικηθεί τον πατέρα του βρέφους. Ο τελευταίος όπως έγινε γνωστό, είχε κινήσει δικαστικές διαδικασίες προκειμένου να αναγνωρίσει το βρέφος αλλά και για να πάρει την επιμέλειά του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ