Βαρύ πένθος στη Λιβαδειά: Πέθανε γνωστή γιατρός σε ηλικία 55 ετών

Βαρύ πένθος στη Λιβαδειά και την Νάξο. Πέθανε ξαφνικά γνωστή γιατρός σε ηλικία 55 ετών.

Διατηρούσε ιατρείο στη Λιβαδειά και είχε καταγωγή από την Νάξο, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Naxospress το βράδυ της Πέμπτης ένιωσε αδιαθεσία. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν από τον σύζυγό της, Πάρι Ζαχαροδήμο που εργάζεται στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου και μεταφέρθηκε λίγο αργότερα η 55χρονη, από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Στο Νοσοκομείο, έγιναν νέες προσπάθειες από τους συναδέλφους της να επανέλθει  χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Η Μαρία Αρετή, μητέρα τριών παιδιών, ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Είχε σπουδάσει Φυσικοθεραπεία και στη συνέχεια σπούδασε ιατρική στο ΕΚΠΑ από όπου αποφοίτησε το 2000.

Ως ειδικευόμενη, υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Κέντρο Υγείας Διστόμου. Αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας στο Ρευματολογικό Τμήμα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μ.Τ.Σ  και αργότερα του Ευαγγελισμού. Την ειδικότητα της Ρευματολογίας την απέκτησε το 2010 και ακολούθως εργάστηκε ως ιδιώτης ρευματολόγος. Εξειδικεύτηκε στην τριχοειδοσκόπιση στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «SAN MARTINΟ» της Γένοβα. Ήταν επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού στα «μεταβολικά Νοσήματα των Οστών».

Το «τελευταίο αντίο» στην Μαρία, θα πουν συγγενείς και φίλοι το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00’ στον Ιερό Ναό Παντανάσσης, στην πόλη της Νάξου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ