Τζώρτζης Μονογυιός: “Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει φύγει” – Συντετριμμένος ο φίλος του επιχειρηματία

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Γελάσης, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, στο τροχαίο με τη Ferrari που μόλις είχε αγοράσει, χθες το βράδυ στη Βούλα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star, ο φίλος του επιχειρηματία τόνισε ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο 45χρονος έχασε τη ζωή του και μιλά για τη σχέση τους, η οποία είχε γίνει “οικογενειακή” έπειτα από τόσα χρόνια γνωριμίας. “Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει φύγει ο Γιώργος. Για εμένα δεν υπάρχει απώλεια, θα τον έχω όσο μπορώ στο μυαλό μου σαν να μπορούμε να συναντηθούμε την επόμενη ημέρα. Με έναν άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί 22-23 χρόνια…”, λέει συγκλονισμένος.

“Ο Γιώργος αν είχε ένα δεύτερο σπίτι στην Αθήνα, ήταν το δικό μου”, είπε στη συνέχεια και αναφέρθηκε στην εποχή που ο Τζώρτζης έκανε τις σπουδές του.

Μίλησε, επίσης, για τη σύζυγο του επιχειρηματία, που ήταν συνεπιβάτης στη Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά. “Η Αθηνά είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, ευγενικό, χαμογελαστό. Δόξα τω Θεώ απ’ ότι μαθαίνω είναι καλά. Τουλάχιστον αυτό, γιατί έχουν οικογένεια μαζί”, είπε ο Νίκος Γελάσης.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τη Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, λίγο πριν από το δυστύχημα

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, με τη Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο δυστύχημα.

Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο επιχειρηματίας διακρίνεται να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της λεωφόρου Καραμανλή και να παίρνει τη στροφή, χωρίς να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα τη δεδομένη στιγμή, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις εικόνες.

Το βίντεο έχει καταγράψει μία κάμερα ασφαλείας. Λίγα μέτρα πιο κάτω συνέβη το φρικτό τροχαίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ