Τζώρτζης Μονογυιός: Σκοτώθηκε 2 χλμ από το σημείο που παρέλαβε τη Ferrari – Συγκλονίζει ο φίλος του

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα, όπου ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του.

Φίλος του άτυχου επιχειρηματία έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, στην οποία περιγράφει ότι είχαν πάει μαζί για να παραλάβουν το αυτοκίνητο.

«Γύρω στις 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα, προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

τροχαίο - Βούλα - Ferrari

Αυτόπτης μάρτυρας: Το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που πήρε την Ferrari

Αυτόπτης μάρτυρας του φρικτού τροχαίου στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, περιέγραψε στην ΕΡΤ πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα.

“Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει” τόνισε ο κ. Μερκουράκης, μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις“.

Όπως είπε, όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι’ αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά.

Αίσθηση προκάλεσε η λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος γνώριζε το θύμα. Το όχημα παρελήφθη από τον ίδιο μόλις λίγα λεπτά πριν το τροχαίο. “Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι” περιέγραψε.

τροχαίο - Βούλα - Ferrari

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένει στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και εγκαύματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ