Τροχαίο στην Κατεχάκη: Ο γιατρός που παρέσυρε τον αστυνομικό μόλις είχε αποκτήσει την ειδικότητά του

Στο πένθος έχουν βυθιστεί η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του 43χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το βράδυ της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Κατεχάκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε – Τι λέει συγγενής του στο enikos.gr

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 22.30, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη). Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό, είναι γιατρός στο επάγγελμα. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του για το σοκαριστικό τροχαίο ότι «δεν τον είδα καθόλου».

Κατεχάκη: Σε σοκ η αστυνομικός – αυτόπτης μάρτυρας της παράσυρσης του συναδέλφου της

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής TLive, ο νεαρός γιατρός μόλις είχε δώσει με επιτυχία εξετάσεις στο «Ιπποκράτειο» και είχε πάρει την ειδικότητά του στην γενική χειρουργική. Την στιγμή του φρικτού τροχαίου, βρισκόταν καθ’ οδόν προκειμένου να συναντήσει τους φίλους του, ώστε να γιορτάσουν την επιτυχία του.

Συγγενής του οδηγού περιγράφει στην εκπομπή: «Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί. Είναι ένα παιδί που σώζει ανθρώπους, ο οποίος χθες έδωσε εξετάσεις και πήρε την ειδικότητά του. Ήθελε να πάει κάπου να γιορτάσει την επιτυχία του, μαζί με άλλους συναδέλφους του. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς».

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών για το τροχαίο στην Κατεχάκη: Έως πότε;

Για ένα πολύ καλό παιδί, έναν αστυνομικό που ήταν αφοσιωμένος στο καθήκον από την πρώτη ημέρα που μπήκε στην σχολή του, κάνει λόγο ο αδελφός του άτυχου 43χρονου. «Από το 2000 που είχε πάει στη σχολή δύο χρόνια. Και μετά είχε πάει στην αρχή στην τροχαία και μετά στο ανακριτικό», αναφέρει ο αδελφός του αστυνομικού.

Ξαδέλφη του θύματος, λέει: «πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήσυχος, πολύ συνεπής στη δουλειά του. Αγαπούσε πολύ τους γονείς του».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ