Τρεις συλλήψεις και δικογραφία κατά 10 προσώπων για τους πυροβολισμούς σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση των πυροβολισμών που σημειώθηκαν στα Άνω Λιόσια και τον Ασπρόπυργο, την Δευτέρα 13 Ιουνίου. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρία άτομα και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ακόμη 10 προσώπων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, εκβίασης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Την υπόθεση διερεύνησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε, προχώρησε στη σύλληψη τριών κατηγορουμένων: έναν 18χρονο και δύο γυναίκες 19 και 29 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. οι κατηγορούμενοι ανήκουν σε δύο διαφορετικές ομάδες και εμπλέκονται στις επιθέσεις με πυροβολισμούς σε σπίτια, λόγω προσωπικών διαφορών, που έγιναν σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν και κατέσχεσαν: Εννέα πυροδοτημένα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 10 κάλυκες των 9 mm, βολίδα πυροβόλου όπλου, 35 φυσίγγια των 9 mm, πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και 2 Ι.Χ αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οικογενειακή διαμάχη πίσω από πυροβολισμούς σε Ασπρόπυργο και Άνω Λιόσια

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, αφορμή γι’ αυτά τα δύο επεισόδια πυροβολισμών φαίνεται πως είναι η διαμάχη μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, λόγω της απόφασης μίας 19χρονης να βάλει τέλος στον γάμο της με έναν συνομήλικό της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το πρωινό της 13ης Ιουνίου συγγενείς πήγαν στο σπίτι της μίας εκ των δύο οικογενειών στον Ασπρόπυργο και άνοιξαν πυρ. Λίγο μετά, η άλλη οικογένεια “απάντησε” με μέλη της να σπεύδουν στο σπίτι της δεύτερης οικογένειας στα Άνω Λιόσια και, επίσης, να πυροβολούν. Άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο οχήματα άνοιξαν πυρ κατά σπιτιού στη συμβολή των οδών Σχολαρίου και Φρατζή. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για υλικές ζημιές στο σπίτι, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ