Το ενδιαφέρον του Μπόρις Τζόνσον για την τύχη του Δημήτρη Κουτλάγκα

Η τραγική μάνα Νικολέτα Κουτλάγκα, με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην κάμερα του «Φως Στο Τούνελ» για τον άδικο χαμό του γιου της, καθώς και για το ενδιαφέρον του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον.

Η ίδια κάνει λόγο για ένα φιλότιμο, εργατικό και ήσυχο παιδί. «Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της», είπε μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ο Δημήτρης ήξερε ξένες γλώσσες, αγαπούσε τον κόσμο όλο και είχε σώσει ένα παιδάκι της γειτονιάς από βέβαιο θάνατο. Έπεσε μπροστά από ένα αυτοκίνητο και το άρπαξε. Από την ώρα που πέθανε ο πατέρας του, δεν έφυγε ποτέ από κοντά μου. Μου έλεγε “μάνα δε θα σ’ αφήσω ποτέ” και έφυγε χωρίς να το θέλει. Από μικρός έλεγε ότι ήθελε να μείνει στο μαγαζί και να το δουλέψουμε μαζί. Είναι ταβέρνα με 90 χρόνια παράδοση», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο περίεργο «ατύχημα» που είχε ο γιος της, είπε πως αρκετός ήταν ο κόσμος που ευαισθητοποιήθηκε, ακόμα και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Με πήρε τηλέφωνο μέχρι και ο Μπόρις Τζόνσον, ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος είναι τακτικός πελάτης για πολλά χρόνια. Έμαθε τι είχε συμβεί και ενδιαφέρθηκε. Του είπα ότι περιμέναμε το μόσχευμα από την Αμερική και μου πρότεινε όταν συνέλθει να τον πάμε στην Αγγλία για να γίνει καλά. Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, είχε πάρα πολλούς φίλους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ρότζερ Γουότερς, αλλά τι να τα κάνω όλα αυτά, το παιδί δεν ξανάρχεται πάλι».

Η κυρία Νικολέτα μίλησε και για τους «φίλους» του, που φαίνεται πως τον παράτησαν και δεν ενδιαφέρθηκαν για το εάν ήταν καλά. «Αυτοί που ήταν φίλοι και πελάτες στο μαγαζί, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έφτασαν σε αυτό το σημείο, να χτυπήσουν ένα παιδί» τόνισε.

Μετέφερε και τα όσα της είπε η νοσοκόμα, που ήταν μπροστά όταν ο Δημήτρης έφτασε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής. «Αυτοί φύγανε μόλις τον πετάξανε έξω από το αυτοκίνητο. Δεν καταλάβαμε τι συμβαίνει, γιατί μόλις τον έφεραν, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν έκατσαν να δουν καν αν ζει ή αν πεθαίνει» σημείωσε.

«Δεν ξαναπάτησε κανένας στο μαγαζί από αυτούς τους τρεις που ήταν παρέα. Δεν ήρθαν να μου πουν συλλυπητήρια, ούτε στην κηδεία, ούτε στο μνημόσυνο. Ένας τους δεν έρχεται καν στο χωριό», κατέληξε η τραγική μάνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ