TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποια ποικιλία φυκιών χρησιμοποιείται περισσότερο στο σούσι;
– Δημιούργημα της τυροκομικής τέχνης ποιας ευρωπαϊκής χώρας αποτελεί το τυρί χαβάρτι;
– Ποιο άλλο, πέραν της μαγιονέζας, είναι βασικό συστατικό τής σάλτσας αγιολί;
– Από ποιον αιώνα παράγεται στη Σκανδιναβία το αλκοολούχο ποτό ακβάβιτ;
– Με ποιον τύπο νουντλς συνδέεται η ονομασία «σελοφάν»;
Την Κυριακή 8 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.