Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Ποια ποικιλία φυκιών χρησιμοποιείται περισσότερο στο σούσι; 

– Δημιούργημα της τυροκομικής τέχνης ποιας ευρωπαϊκής χώρας αποτελεί το τυρί χαβάρτι; 

– Ποιο άλλο, πέραν της μαγιονέζας, είναι βασικό συστατικό τής σάλτσας αγιολί; 

– Από ποιον αιώνα παράγεται στη Σκανδιναβία το αλκοολούχο ποτό ακβάβιτ; 

– Με ποιον τύπο νουντλς συνδέεται η ονομασία «σελοφάν»;

Την Κυριακή 8 Μαΐου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ