Αργαλαστή: Τη δολοφονία του γνωστού εστιάτορα ερευνούν οι Αρχές – Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Η μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας, Μαρία Βαγενά, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για την πορεία των ερευνών στην υπόθεση, αλλά και για τα «καυτά» ερωτήματα που έχουν προκύψει γύρω από τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα.

«Δεν έχει γίνει απόδοση κατηγοριών σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, διερευνάται όμως από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές η ύπαρξη τυχόν αξιόποινων πράξεων εις βάρος του θύματος. Εάν ήταν ένα απλό τροχαίο η υπόθεση θα είχε τεθεί στο αρχείο. Υπάρχουν αρκετά κενά για το χρόνο, τον τόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η μηχανή, το μπουφάν του θύματος που τοποθετήθηκε στο σημείο με τα κλειδιά μέσα, γεγονότα δηλαδή που δε συνάδουν με ένα τροχαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαγενά.

«Επιπλέον, δεν έχουν βρεθεί τέτοια χαρακτηριστικά στο δρόμο που να υποδεικνύουν πως έγινε εκεί κάποιο ατύχημα. Σοβαρά ερωτήματα τα οποία πρέπει να διαλευκανθούν, προκειμένου να υπάρχει μία σαφής απάντηση προς τους συγγενείς, αλλά και την τοπική κοινωνία του Βόλου για το πώς έφυγε αυτός ο άνθρωπος, υπό ποιες συνθήκες και εάν υπάρχουν εμπλεκόμενοι τρίτοι σε όλο αυτό. Εάν έχει χαθεί συνεπεία μίας εγκληματικής ενέργειας, θα πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν τυχόν ένοχοι» συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας φίλος του αδικοχαμένου άνδρα, περιγράφοντάς τον ως ένα φιλόσοφο, που αγαπούσε πολύ τον κόσμο.

«Ο Δημήτρης δεν μπορεί να γυρίσει, αλλά η Δικαιοσύνη είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να δώσουμε σε αυτόν και την οικογένειά του» τόνισε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ