Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Αδέλφια πέθαναν με έξι ώρες διαφορά – «Δεν άντεξε η καρδούλα του»

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Δύο αδέλφια, που μεγάλωσαν σαν μία γροθιά μετά την απώλεια της μητέρας τους σε τρυφερή ηλικία, έχασαν την ζωή τους με διαφορά μόλις έξι ωρών. Ο πατέρας τους, μόνος πια, καλείται να σταθεί στα πόδια του μετά το χτύπημα της μοίρας.

Η ιστορία των δύο αδελφιών συγκλονίζει. Ο Θοδωρής από την Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες σε Κέντρο Αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο “Γεννηματάς” 10 ημέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην “Αρμονία” (Κέντρο Αποκατάστασης)», λέει ο θείος της οικογένειας στην εκπομπή LiveNews.

Μία ημέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το Κέντρο Αποκατάστασης του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε “δεν είναι καλά, έλα από εδώ”. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε», περιγράφει ο θείος τους.

Δυστυχώς, ο 38χρονος Θοδωρής κατέληξε στις 14.15. Η ληξιαρχική πράξη γράφει ως αιτία θανάτου «πνευμονική εμβολή». Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12, πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου. «Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», περιγράφει συγκλονισμένος ο θείος τους.

«Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του», λέει θείος.

Ο πόνος παραμένει αβάσταχτος για τον πατέρα, που μέσα σε έξι ώρες έχασε δύο παιδιά. Συντετριμμένος, ο Γεώργιος Σαχπαζίδης καταφέρνει να ψελλίσει μόνο: «Δεν άντεξε να χάσει τον αδελφό του».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ