Θρίλερ στο Μενίδι: Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μενίδι. Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ στην περιοχή, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστός του ειδοποίησε την αστυνομία ότι έχει πάρει χάπια και θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και εντόπισε το αυτοκίνητό του στο Μενίδι. Ωστόσο μέσα σε αυτό δεν ήταν ο Τάσος Ξιαρχό.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο έχει ξεσπάσει σάλος στα social media μετά τις χυδαίες αναρτήσεις που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό και τη δημοσίευση βίντεο στο οποίο ακούγεται να χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να στρέψει την κάμερα προς την ανυποψίαστη κοπέλα, καταγράφοντας τις κινήσεις της μέσα στο εστιατόριο.

Η πρωτοφανής και ασύλληπτη αυτή ενέργεια, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media και κύμα αντιδράσεων από δημόσια πρόσωπα, που έσπευσαν να καταδικάσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του και να υπερασπιστούν τη γυναίκα.

Κατόπιν εορτής, αφού πρώτα είχε εκθέσει την νεαρή γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, επιχείρησε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, ζητώντας “συγγνώμη” και κάνοντας λόγο για “εξτρίμ αυθορμητισμό”.

Τάσος Ξιαρχό: “Να κοιτάξει την καμπούρα του” – Το ξέσπασμα της γυναίκας που βρέθηκε στο επίκεντρο

Είναι η Μαίρη, 30 ετών, εργάζεται ως τηλεφωνήτρια και βρέθηκε στο επίκεντρο από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς να το επιθυμεί εξαιτίας του Τάσου Ξιαρχό.

Ο χορογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια, χωρίς ωστόσο αυτή να το γνωρίζει, στο οποίο σχολίαζε αρνητικά τα κιλά της. Το βίντεο στο οποίο ο Τάσος Ξιαρχό χλευάζει δημόσια την γυναίκα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου ξεσηκώνοντας μεγάλο σάλο.

Η συγκεκριμένη κοπέλα μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή “Πρωινό” και απάντησε δημόσια στον Τάσο Ξιαρχό.

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε η Μαίρη για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα.

Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δεν μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν” ανέφερε η Μαίρη.

“Η συγγνώμη του Τάσου Ξιάρχο δεν με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινής. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν” υποστήριξε ενώ όπως είπε δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Η ίδια σημείωσε πως εργάζεται ως τηλεφωνήτρια και πως στο παρελθόν την έχουν κοροϊδέψει πάλι για τα κιλά της.

“Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ