Τάσος Ξιαρχό: Χλεύασε γυναίκα για τα κιλά της και προκάλεσε οργή στα social media – Η συγγνώμη μετά τον σάλο – ΦΩΤΟ

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, εξαιτίας του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο χορογράφος και influencer Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο ακούγεται να σχολιάζει αρνητικά το βάρος μιας κοπέλας.

Τι δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό

Συγκεκριμένα, ο influencer στο βίντεο μίλησε αρνητικά για τα κιλά μιας κοπέλας, η οποία καθόταν σε κοντινό τραπέζι σε εστιατόριο. Εκτός αυτού, σχολίασε αρνητικά και την μπλούζα που είχε επιλέξει να φορέσει στην έξοδό της.

“Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. ‘Όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια.’ Κοιτάξτε”, ήταν τα λόγια του Τάσου Ξιαρχό στο εν λόγω βίντεο. Αμέσως μετά, ο influencer έστρεψε την κάμερα προς την κοπέλα και ξεκίνησε να καταγράφει τις κινήσεις της. Ο ίδιος φυσικά πήρε αυτή την πρωτοβουλία, δίχως την άδεια της κοπέλας.

Έπειτα από την χυδαία αυτή κίνηση, ο ίδιος δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο είπε ότι έχει πάει να κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, επειδή η κοπέλα που χλεύαζε προηγουμένως είδε από το Ιnstagram την ανάρτησή του που την αφορούσε.

Στο αμέσως επόμενο βίντεο που δημοσίευσε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Τάσος Ξιάρχο γελούσε με την παρέα του για το “επίτευγμά” τους.

Οι αναρτήσεις του Τάσου Ξιαρχό προκάλεσαν την οργή των χρηστών των social media, που τον κατηγόρησαν για bullying.

Τάσος Ξιαρχό: Η συγγνώμη μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Τάσος Ξιαρχό προσπάθησε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, απέδωσε την απαράδεκτη πράξη του στον αυθορμητισμό του, χαρακτηρίζοντάς τον “εξτρίμ”.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: “Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο”.

Τάσος Ξιαρχό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ