Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο δολοφονίες του 29χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση του 29χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης έναν 64χρονο στη Μενεμένη, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη για τον δράστη, ο οποίος, στις 18 Ιουλίου είχε ξαναπάει σε αστυνομικό τμήμα της πόλης και δήλωσε τη δολοφονία δύο αλλοδαπών.

Ανθρωποκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς

Ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους δύο αλλοδαπούς, αφού αποπειράθηκαν την προηγούμενη ημέρα να τον ληστέψουν με μαχαίρι. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει τότε στην αστυνομία, είχε πετάξει τα πτώματα στον Γαλλικό Ποταμό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν έρευνες της ΕΛΑΣ, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύτηκαν κι έτσι ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως είναι εύλογο, η αστυνομία έπειτα από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Μενεμένη, άνοιξε και πάλι τον φάκελο για τις άλλες δύο δολοφονίες, και διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα του 29χρονου, τα οποία ωστόσο ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο που έχει σκορπίσει τον τρόμο στα ήδη “σκοτεινά” στενά της Μενεμένης.

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε 64χρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε με το μηχανάκι του θύματος – Τι έγραψε στον τοίχο του σπιτιού

Βέβαια, η ΕΛΑΣ διατηρούσε εξαρχής επιφυλάξεις για τις άλλες δύο δολοφονίες που φέρεται να έχει διαπράξει ο 29χρονος, καθώς ο ίδιος έπεφτε σε αντιφάσεις και υπάρχουν διάφορα κενά στα όσα έλεγε, όπως και δεν έχουν βρεθεί ακόμη τα πτώματα στο σημείο που ο ίδιος είχε υποδείξει.

Έπειτα από τις πιέσεις κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο ίδιος τελικά άλλαξε τους ισχυρισμούς του και ανέφερε πως επρόκειτο για αποκυήματα της φαντασίας του, επειδή… ήθελε να μπει φυλακή, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Στον εισαγγελέα ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Μενεμένη

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε πριν από λίγη ώρα ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας 64χρονου.

Ο 29χρονος έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια και δεν απάντησε στις ερωτήσεις ων δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο καθ’ ομολογίαν δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο ίδιος βρισκόταν καθισμένος σε ένα παγκάκι κοντά στον σταθμό των τραίνων, το θύμα τον πλησίασε και αφού γνωρίστηκαν, πήγαν στο διαμέρισμά του, στην οδό Καζαντζάκη 10, στη Μενεμένη.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε ο 29χρονος δράστης, μετέβη στο διαμέρισμα του θύματος προκειμένου να εκτελέσει εργασίες για τις οποίες θα αμειβόταν. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το θύμα προσπάθησε να τον βιάσει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ομολογία του 29χρονου, ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, προκειμένου ο δράστης να ξεφύγει από τον 64χρονο.

Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε με γροθιές το θύμα στο πρόσωπο και αμέσως μετά έδεσε τον λαιμό του 64χρονου με σχοινί. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, απ΄ όπου πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα του διαμερίσματος. Τα δύο τα κάρφωσε στο στρώμα και το τρίτο το τοποθέτησε στη βουβωνική περιοχή του θύματος.

Το φρικιαστικό στην ομολογία του είναι ότι ο δράστης φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι με σφουγγάρι που βρήκε στο διαμέρισμα και με το αίμα του θύματος, έγραψε σε τοίχο του διαμερίσματος: «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ – 1».

Αμέσως μετά την ομολογία του 29χρονου, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα που υπέδειξε ο ίδιος και βρήκαν τον 64χρονο γυμνό στο πάτωμα και σε λίμνη αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές στο πρόσωπο, ενώ υπήρχε σχοινί στον λαιμό του, η μία άκρη του οποίου ήταν δεμένη σε έπιπλο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ