Θεσσαλονίκη: Τι απαντά η 47χρονη που κατηγορείται ότι παρίστανε την αναισθησιολόγο

Η 47χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατηγορείται ότι ζήτησε χρήματα παριστάνοντας την αναισθησιολόγο, ενώ έχει ψιλικατζίδικο, μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Αρνούμαι τα πάντα, δεν έχω καμία μα καμία θέση σε αυτήν την υπόθεση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Δεν πήρα χρήματα, με προσβάλλετε με αυτό που λέτε» τόνισε, ενώ ερωτηθείσα σχετικά με το αν ήξερε το ζευγάρι που κατήγγειλε την απάτη, απάντησε κατηγορηματικά όχι.

«Δεν τους ήξερα, όχι, όχι. Είχαμε γνωστούς για ασθενείς στα νοσοκομεία και λόγω του ότι κάποια στιγμή εργάστηκα εκεί, μου ζήτησαν αν μπορούσα κάπως να βοηθήσω».

«Δεν θα μπορούσα μέσα σε κάποιες ώρες, να ζητήσω χρήματα», συμπλήρωσε και επανάλαβε πως οι κατηγορίες που της προσάπτονται «είναι προσβολή» και υποσχέθηκε πως «βεβαίως θα κινηθώ νομικά».

Απάτη στη Θεσσαλονίκη: 47χρονη ζητούσε χρήματα για να προσφέρει θεραπεία για τον κορονοϊό

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 47χρονη γυναίκα προσποιείτο ότι είναι αναισθησιολόγος και ζητούσε χρήματα από ασθενείς με κορονοϊό ώστε να τους παρέχει εξειδικευμένη θεραπεία.

Ζήτησε, μάλιστα, από ένα ζευγάρι το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να προσφέρει τη θεραπεία στους γονείς του ζευγαριού που νοσηλεύονται με κορoνοϊό σε νοσοκομείο της πόλης.

Η 47χρονη ταυτοποιήθηκε από τις Aρχές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, όπως συνέβη με την καταγγελία από τον διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» για απατεώνες που ζητούσαν «φακελάκι» για κρεβάτι ΜΕΘ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ