Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ – 12 προσαγωγές

Επίθεση με αλυσίδες και στυλιάρια από ακροδεξιούς δέχτηκαν νωρίτερα μέλη της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στο πάρκο Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Για τη στιγμή της επίθεσης μίλησαν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως είπαν σύμφωνα με το GRTimes, περίπου 10 άτομα εμφανίστηκαν από το πουθενά οπλισμένα με αλυσίδες και άλλα αντικείμενα, και προφασιζόμενοι έναν ύποπτο περιστατικό, άρχισαν να χτυπούν τα μέλη της ΚΝΕ και όποιον άλλον έβρισκαν μπροστά τους.

ΚΝΕ-επίθεση-Θεσσαλονίκη

Τα χτυπήματα μάλιστα ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στο κεφάλι των θυμάτων τους και γι’ αυτόν τον λόγο όπως λένε τα μέλη της ΚΝΕ επρόκειτο για μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη απρόκλητη επίθεση.

«Αυτός που ήρθε πρώτος δεν φορούσε κουκούλα. Ο ένας με την αλυσίδα φορούσε κουκούλα. Εμείς βγαίνουμε κάποιες ομάδες και μοιράζουμε φυλλάδια, δεν προκαλούμε. Είμαστε ήσυχοι. Είναι δολοφόνοι, φασίστες, ναζιστές. Είναι αυτοί για τους οποίους οι πρόγονοί μας πέθαναν» ξέσπασε κυρία η οποία ήταν μεταξύ αυτών που μοίραζαν φυλλάδια.

12 προσαγωγές για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ

Σε 12 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Αστυνομία μέχρι στιγμής για την επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη, όπως αναφέρει το GRTimes. Στο σημείο είχε σπεύσει αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη, ξεκινώντας ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους δράστες.

Το χρονικό της επίθεσης εναντίον μελών της ΚΝΕ και οι τραυματίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δράστες της επίθεσης ενημερώθηκαν ότι μέλη της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας το μεσημέρι της Κυριακής.

Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τα μέλη της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια.

Επίθεση -ΚΝΕ

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα. Τρία από αυτά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από περίοικους και παρευρισκόμενους στο πάρκο τη στιγμή της επίθεσης.

Επίθεση- ΚΝΕ-Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ