Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην τοπική κοινότητα Λιβάδι, στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης (23/7).
- Στο σημείο επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων, εθελοντές και 16 οχήματα, ενώ συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου του δήμου Θέρμης.
- Μέχρι στιγμής η πυρκαγιά εξελίσσεται μακριά από οικίες ή υποδομές, χωρίς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/7) σε δασική έκταση στην τοπική κοινότητα Λιβάδι, στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχείρησαν 75 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων της 2ης και 8ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και 16 οχήματα.
Παράλληλα, στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος συνέδραμαν υδροφόρες και μηχανήματα έργου του δήμου Θέρμης.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης και επιχειρούν 75 #πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων της 2ης και 8ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., εθελοντές και 16 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου του δήμου Θέρμης.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 23, 2026
Υπενθυμίζεται πως η περιοχή χθες είχε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 3).
